Nicoleta Luciu, poze surprinzătoare pe rețelele de socializare. Vedeta este pregătită să revină în televiziune

27 sept. 2022, 10:21,
BZI.ro, în Cultural

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Nicoleta Luciu, și-a uimit fanii cu poze surprinzătoare pe rețelele de socializare. Aceasta a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice uluitoare după ce a slăbit și și-a făcut mai multe operații estetice. Recent, Nicoleta Luciu a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor în ceea ce privește cariera. După o perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor, vedeta este pregătită să revină în televiziune.

Nicoleta Luciu, poze inedite pe rețelele de socializare

Nicoleta Luciu a fost și este mereu în atenția publicului autohton. Aceasta s-a remarcat în actorie, muzică și televiziune și și-a construit o carieră de succes. Vedeta a făcut furori pe vremea când era tânără cu aparițiile sale incendiare și ținutele sexy. Deși anii au trecut, Nicoleta Luciu se menține în formă și apelează frecvent la ajutorul medicilor esteticieni pentru a obține înfățișarea mult dorită.

De ceva vreme, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie. Cu toate acestea, vedeta este extrem de activă în mediul online și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii îndrăznețe. Recent, fosta asistentă i-a uimit pe internauți cu noul look. Aceasta a fost criticată că a exagerat cu operațiile estetice și că a ajuns de nerecunoscut.

„Îți pică nasul”, „Hop și rățușca din tine. Fără buzele alea supradimensionate nu se poate?”, „Doamne, Dumnezeule în ce hal te-ai făcut! Doamneee, oribilă. Acum te mai recunoști când te privești în oglindă?”, ,,Ai fost cea mai frumoasă vedetă naturală, nu aveai nevoie de nicio intervenție, dar acum, pe lângă faptul că aprope nici nu mai semeni, pari și foarte matură.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani la postările vedetei.

Cu toate acestea, Nicoleta Luciu nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și pozează în ipostaze inedite pe rețelele de socializare. Aceasta se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

O altă vedetă care pozează provocator este Anda Adam. Artista încinge imaginația multor bărbați cu ținutele sale incendiare. Și Viviana Sposub face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta are un fizic de invidiat și nu ezită să își surprindă admiratorii cu fotografii în ipostaze incendiare.

Ce spune vedeta despre revenirea în televiziune

Nicoleta Luciu s-a retras din televiziune în urmă cu mai mulți ani și s-a mutat în Miercurea Ciuc alături de soț și de copii. Vedeta se gândește să revină pe marile ecrane și ar accepta un proiect tv inedit.

,,Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen. (…) Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz.”, a declarat aceasta.

Nicoleta Luciu își dorește să revină în televiziune după o perioadă în care a renunțat la carieră de dragul familiei. La vârsta de 42 de ani, Nicoleta Luciu se mândrește cu un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *