Prima pagină » Cancan » Nicoleta Luciu nu a mai pozat goală după cele două nașteri. Cum a devenit celebră frumoasa brunetă

Nicoleta Luciu nu a mai pozat goală după cele două nașteri. Cum a devenit celebră frumoasa brunetă

22 nov. 2021, 14:09,
în Cancan

De-a lungul carierei, Nicoleta Luciu a pozat goală pentru Playboy. Frumoasa brunetă a devenit faimoasă după ce a câștigat concursul Miss România 1999. În 2012, s-a căsătorit cu Zsolt Csergo și au împreună patru copii. După nuntă, s-a restras din lumina reflectoarelor. În prezent, trăiește în Miercurea Ciuc, alături de soț și copii, iar verile și le petrece pe iahtul familiei, la țărmul croat al Mării Adriatice.

Nicoleta Luciu a fost actriță, cântăreață și prezentatoare TV. Aceasta a jucat în telenovele celebre, printre care și Lacrimi de iubire și State de România. Vedeta făcut primii bani din modelling la vârsta de 16 ani. După câștigarea Miss România a apărut pentru prima dată într-o revistă pentru adulți. Chiar și după ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu ar accepta să pozeze goală, dar numai pentru sume mari de bani.

Nicoleta Luciu goală, visul tuturor bărbaților

Înainte de a se căsători, Nicoleta Luciu era un model Playboy foarte apreciat. De-a lungul carierei, vedeta a apărut de șase ori în celebra revistă pentru adulți. Din acest motiv, ea deține recordul aparițiilor pe coperta Playboy. Prima propunere din partea Playboy a venit după câștigarea concursului Miss România. Pentru acel pictorial, Nicoleta Luciu a primit 11.000 de euro. Acel număr al revistei s-a vândut în zeci de mii de exemplare. Înainte de semnarea primului contract au avut loc negocieri care au durat 5 ore. Când impresara sa a încercat să oprească semnarea contractului, vedeta a concediat-o.

Al șaselea pictorial Playboy a avut loc în 2012. După nașterea copiilor, și-a pus silicoane pentru a-și menține corpul de zeiță pentru care era cunoscută de către public. La apariția pictorialului, bustul generos al vedetei au pus pe jar imaginația bărbaților. În ultimi ani, Nicoleta Luciu nu a mai pozat în reviste pentru bărbați. Cu toate acestea, nu ar refuza să mai apară în ipostaze incendiare dacă ar primi 50.000 de euro. Multă lume de întreabă câte operații estetice are Nicoleta Luciu. După naștere, și-a pus implanturi mamare, dar după o perioadă a decis să le scoată. Decizia ei de a-și alungi dinții a stârnit multe controverse.

Vedeta are o familie foarte frumoasă

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit în 2012 și au împreună patru copii. După nuntă, vedeta a lăsat în urmă cariera de succes. În prezent, locuiește împreună cu familia sa în Miercurea Ciuc. La vârsta de 41 de ani, Nicoleta Luciu este foarte mândră de copii săi, care fac meditații la limbi străine și practică diverse sporturi. Primul copil al cuplului a venit pe lume în 2008, iar în 2011 Nicoleta Luciu a născut tripleți.

Deși soția sa este o vedetă cunoscută în România, Zsolt Csergo a păstrat discreția. De aceea se cunosc foarte puține detalii despre el. În 2012, averea sa era estimată la 60 de miliane de euro. Acești bani proveneau din industria jocurilor de noroc și cea imobiliară. Puțini știu că soțul Nicoletei Luciu este unul dintre cei mai importanți importatori de slot machines din România. Chiar și pe timpul pandemiei, afacerea i-a mers bine și nu a întâmpinat probleme. Acest lucru se datorează faptului că prețurile în imobiliare au crescut după criza din 2020. Așadar, Nicoleta Luciu a pozat goală de mai multe ori, dar acum este împlinită pe plan personal, s-a retras din lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *