Prima pagină » Cancan » Nicoleta Luciu le raspunde răutăcioșilor din mediul online. Cum s-a fotografiat vedeta

Nicoleta Luciu le raspunde răutăcioșilor din mediul online. Cum s-a fotografiat vedeta

08 ian. 2024, 11:44,
în Cancan

Nicoleta Luciu le raspunde răutăcioșilor din mediul online care au catalogat-o drept în vârstă. De câțiva ani, faimoasa actriță Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și trăiește viața într-un mod discret, departe de privirile curioșilor.

Cu toate acestea, vedeta continuă să posteze diverse fotografii sau clipuri video pe platformele de socializare, iar după ce a primit mai multe critici din partea urmăritorilor săi, ea s-a prezentat într-o poziție cu adevărată impresionantă.

Nicoleta Luciu le răspunde răutăcioșilor din mediul online

Nicoleta Luciu este, fără îndoială, una dintre cele mai faimoase și apreciate actrițe din România. De-a lungul timpului, vedeta a avut un succes remarcabil și în industria modei, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea showbiz-ului românesc.

După perioada de glorie, Nicoleta Luciu a decis să scape de agitația din București și să se retragă în Miercurea Ciuc, alături de familia sa. Cu toate acestea, fanii ei nu au uitat-o. Ea este încă activă pe rețelele de socializare și, adesea, a fost supusă criticilor.

După ce a pozat într-o rochie creată de designerul român Liza Panait, actrița a fost supusă unor critici dure din urmăritorii săi, mulți afirmând că rochia nu o avantajează și o face să pară în vârstă.

„Arată că o babă! Chiar nu o avantajează deloc. Nici culoarea, nici forma rochiei. Și nici prezentarea! URÂTĂ! Nicoleta, refuză lucrurile bătrânicioase! Inspirată că de obicei și tot că de obicei cu mâinile în șold ca o precupeață pusă pe harță. O, Doamne!

N-are nicio legătură cu ce a fost… și-a făcut operații care au banalizat-o. E că o nașă mare – așteaptă perinița! Nici nu pot să mă uit la fotografii”, au spus unii internauți în mediul online.

Nicoleta Luciu le-a demonstrat că se simte foarte bine în pielea ei

Nicoleta Luciu, în schimb, a ales să ignore persoanele răutăcioase și, printr-o altă postare, a demonstrat că se simte foarte confortabil în propria piele.

„Frumusețe!”, „Ești superbă, frumoasă, Nicoleta!”, „Ce frumoasă!”, „Prea frumoasă ești, Roza!”, au fost comentariile pe care le-a primit Nicoleta Luciu din partea celor care o apreciază.

Zsolt Junior, fiul cel mare al Nicoletei Luciu, este un adolescent în toată regula

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc după ce a decis să renunțe la televiziune și să se dedice exclusiv familiei. În ultimii ani, fosta asistentă TV a evitat să-și expună copiii în mediul online și a ales să fie discretă cu viața ei personală. Acum că fiul ei cel mare este adolescent și a descoperit rețelele de socializare, Nicoleta Luciu nu mai are cale de întors, astfel Zsolt Jr este destul de activ în mediul online.

Nicoleta Luciu are patru copii, pe Zsolt Jr și tripleții Karol, Kim și Kevin. Fiul cel mare al vedetei este un adolescent în toată regula. Mai mult, primul născut al vedetei, la doar 15 ani, și a întrecut deja mama la înălțime.

Adolescentul este destul de activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii cu el, dar și cu prietenii săi. Zsolt a moștenit trăsăturile mamei sale, fiind un tânăr extrem de chipeș. Nicoleta Luciu are cu ce se mândri, timpul dedicat creșterii micuților demonstrează cât de frumos au fost crescuți.

Nicoleta Luciu le-a răspuns celor care au criticat-o, în mediul online, printr-o postarea prin care le-a demonstrat cât de bine se simte în pielea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *