Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicoleta Luciu, discuție serioasă cu Zsolt Csergo. A spus că ar vrea să se întoarcă la TV, dar înainte de asta a vorbit despre divorț

Nicoleta Luciu, discuție serioasă cu Zsolt Csergo. A spus că ar vrea să se întoarcă la TV, dar înainte de asta a vorbit despre divorț

30 ian. 2022, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Nicoleta Luciu a făcut declarații despre presupusul divorț de soțul ei, Zsolt Csego. Cunoscuta vedetă a închis gurile răutăcioșilor, după ce de o bună perioadă, s-a tot spus că între actriță și soțul ei ar urma o separare definitivă. Nicoleta Luciu s-a concencrat, în ultima vreme, pe familie, dar și pe copiii ei pe care îi crește la Miercurea Ciuc.

Vedeta mai vine în București, pentru diferite proceduri de înfrumusețare, însă locuiește în Miercurea Ciuc.

Actrița și Zsolt s-au căsătorit în 2012 și au împreună patru copii: pe Zsolt Jr., născut în anul 2008, și pe tripleții Karol, Kevin și Kim, născuți în 2011.

Bruneta s-a retras de ani buni de pe micile ecrane și s-a concentrat pe familia ei. În ultima vreme, au tot apărut zvonuri legate de un posibil divorț între Nicoleta și partenerul ei de viață. Este cunoscut faptul că în trecut, acesta a mai călcat strâmb, însă se pare că de data aceasta, nu ăsta ar fi motivul. Vorbele legate de un presupus divorț au apărut atunci când Nuțu Cămătaru a făcut câteva declarații controversate, legate de brunetă.

Nuțu spunea că el și fratele său au avut relații cu Nicoleta Luciu.

Ce spune Nicoleta Luciu despre divorțul de Zsolt Csego

Totuși, Nicoleta Luciu neagă toate zvonurile legate de divorț.

”În primul rând, nu sunt adevărate, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, a spus Nicoleta Luciu.

Conform unor surse, Nicoleta Luciu ar fi avut o discuție cu soțul ei despre o eventuală revenire pe micile ecrane.

Ulterior, ar fi hotărât să se concentreze pe familie și pe creșterea copiilor.  Bruneta s-ar fi întrebat dacă ar mai avea relevanță în fața generației mai tinere, care nu a prins-o pe sticlă, dar soțul ei i-ar fi spus că își face griji în zadar. Se pare că bruneta și Zsolt Csego au lăsat  deschis subiectul unei reveniri la TV, în cazul în care ar apărea oferte mult mai bune față de ce a primit până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *