Prima pagină » Cultural » Nicoleta Luciu atrage privirile tuturor pe Instagram cu fotografii provocatoare. Cum se menține în formă îndrăgita vedetă

Nicoleta Luciu atrage privirile tuturor pe Instagram cu fotografii provocatoare. Cum se menține în formă îndrăgita vedetă

14 iul. 2022, 08:43,
BZI.ro, în Cultural

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Nicoleta Luciu, atrage privirile tuturor pe Instagram cu fotografii provocatoare. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze corpul fără cusur în ținute sexy. La vârsta de 41 de ani, aceasta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Iată cum se menține în formă îndrăgita vedetă și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

Nicoleta Luciu face furori pe Instagram cu fotografii provocatoare

Celebra actriță Nicoleta Luciu arată spectaculos la vârsta sa și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Vedeta are un corp fără cusur și încinge imaginația multor bărbați atunci când apare în public. Aceasta se bucură din plin de celebritate și are o carieră de succes în televiziune.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu are o familie frumoasă de care este tare mândră. Actrița are 4 copii și o căsnicie longevivă alături de Zsolt Csergo. Vedeta și soțul ei au fost de mai multe ori la un pas să divorțeze, având în vedere scandalurile în care cei doi au fost implicați. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu a reușit să treacă peste problemele din mariaj împreună cu partenerul ei de viață.

În prezent, actrița se dedică mai mult familiei și apare destul de rar la evenimentele mondene. Aceasta este în ultima perioadă o prezență discretă în showbiz-ul autohton, însă face furori pe rețelele de socializare cu fizicul de invidiat.

O altă vedetă care atrage privirile tuturor pe Instagram și își surprinde fanii cu fotografii de familie este Ileana Badiu. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă

Nicoleta Luciu arată spectaculos la vârsta sa și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Deși se luptă de ceva vreme cu alopecia și urmează un tratament costisitor, actrița nu se uită la bani când vine vorba de aspectul fizic. Vedeta a reușit să slăbească rapid cu ajutorul unor diete inedite, iar în prezent face mult sport pentru a se menține în formă.

Recent, fosta asistentă tv a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc.”, a mărturisit aceasta.

Nicoleta Luciu a reușit să scape de celulită cu ajutorul unui tratament naturist. Vedeta este adepta trucurilor simple și sănătoase de îmgrijire și împărtășește cu fanii din mediul online secretele sale de înfrumusețare.

,,Îmi fac scrub de cafea cu ulei de măsline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Îmi dau și pe păr și pe corp. Pe păr las 5 minute și apoi mă clătesc. În rest… sunt pe amidon acum, fac feliuțe subțiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere.”, a mai declarat vedeta tv.

La vârsta de 41 de ani, Nicoleta Luciu arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Actrița se bucură din plin de viață alături de soț și de copii, iar pe plan profesional are parte de succes și de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *