Prima pagină » Actualitate » Nicoleta Luciu, apariție controversată, fără machiaj! „E Donatella Versace?!“

Nicoleta Luciu, apariție controversată, fără machiaj! „E Donatella Versace?!“

30 aug. 2024, 09:01,
în Actualitate

Nicoleta Luciu a avut o apariție controversată, fără machiaj, pe rețelele de socializare. Vedeta în vârstă de 43 de ani i-a surprins pe fani cu ultima sa apariție pe TikTok, după ce a publicat un videoclip în care apare nemachiată și fără filtre. Fanii i-au transmis că nu și-au dat seama cine este în imagini, însă au fost unii care i-au spus că este „neschimbată”.

Nicoleta Luciu, apariție controversată, fără machiaj!

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii și fostă vedetă de top în showbizul românesc, a provocat recent o adevărată dezbatere în mediul online. Nicoleta Luciu continuă să impresioneze prin aspectul său fizic, însă ultima ei apariție pe rețelele de socializare a împărțit fanii în două tabere. Într-o postare pe TikTok, vedeta apare complet nemachiată, promovând o clinică de înfrumusețare, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

În vârstă de 43 de ani, vedeta se mândrește cu felul în care arată și nu ezită să publice pe TikTok imagini în care apare complet nemachiată şi a stârnit, fără să vrea, controverse în mediul online. Fanii s-au împărțit în două tabere, cei care au complimentat-o pentru felul în care arată și cei care consideră că vedeta și-a schimbat foarte mult fizionomia în urma operațiilor estetice.

Deși mulți dintre urmăritori au complimentat-o pentru frumusețea și naturalețea sa, considerând-o „neschimbată” în ciuda trecerii anilor, alții au fost de părere că Nicoleta Luciu este „de nerecunoscut”, stârnind astfel controverse.

Alți urmăritori și-au exprimat dezamăgirea în legătură cu modul în care a ajuns să arte Nicoleta Luciu.

„Doamne ferește, nici nu mi-am dat seama cine este” / „Donatella Versace? De aia nu vreau să am mulți bani” / „Nici Nicoleta Luciu nu mai e Nicoleta Luciu” / „Aoleu… Cine ești? Ce-ai făcut cu Nicoleta Luciu?” / „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?” / „Parcă ești alt om, nu te mai recunosc” / „Ce ai făcut? Nu mai ai nicio trăsătură din ce aveai când lucrai în TV, dacă nu citeam cine vorbește nici nu te recunoșteam!”, au comentat alți internauți.

Este adepta procedurilor estetice

Chiar dacă nu mai apare la TV, Nicoleta Luciu încearcă să se mențină în formă și deseori trece pragul cabinetelor estetice. Tocmai de aceea, de curând, ea a fost criticată dur de fani, fiind acuzată că a exagerat cu intervențiile.

Nicoleta Luciu vine săptămânal la București, ca să-și facă proceduri și diverse intervenții estetice, de la epilare definitivă la botox și acid hialuronic. Deși pare greu de crezut, vedeta a apelat chiar și la serviciile unui medic stomatolog pentru a-și… alungii dinții, deoarece nu era mulțumită de forma acestora.

Vedeta face reclamă unei clinici la care apelează pentru tratamentele sale de înfrumusețare și a ținut să le arăte urmăritorilor ei noul look, însă, nu se aștepta ca acest lucru să agite apele în social media. În ciuda speculațiilor privind intervențiile chirurgicale extensive, realitatea pare a fi diferită, iar Nicoleta Luciu își menține aspectul prin vizite regulate la medici specializați în București şi apelează la tratamente non-invazive precum injecții pentru față și gât, menite să mențină fermitatea tenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *