Prima pagină » Cancan » Nicoleta Luciu a rupt tăcerea despre presupusul divorț! Ce spune vedeta

Nicoleta Luciu a rupt tăcerea despre presupusul divorț! Ce spune vedeta

16 dec. 2021, 10:41,
BZI.ro, în Cancan

Nicoleta Luciu s-a decis să facă lumină în presupusul divorț de Zsolt Csergo, omul alături de care are patru copii. Cei doi formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz, iar în anul 2012 aceștia și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu.

De curând, zvonurile cu privire la un posibil divorț între cei doi au început să circule în spațiul public.

Nicoleta Luciu, despre divorț

Relația Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo a ajuns la final de drum, iar cei doi urmează să divorțeze, cel puțin asta spune presa ultimelor zile. Vedeta a spus adevărul despre căsnicia cu omul de a afaceri de la Miercurea Ciuc, alături de care are patru copii.

De-a lungul anilor, fosta actriță s-a confruntat cu infidelități din partea soțului ei. Cu toate acestea, Nicoleta a decis să treacă peste de dragul copiilor săi.

Nicoleta Luciu a desființat toate bârfele din ultima perioadă și a dezvăluit că nu divorțează.

Ba chiar, vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde postează foarte des.

Recent, aceasta s-a fotografiat în timp ce se afla la un salon de înfrumusețare corporală, iar starea ei de spirit nu ar părea să prevestească un viitor divorț.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt împreună de mai bine de 15 ani

Din iubirea celor doi au rezultat patru copii: Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani, şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly care au 9 ani.

Nicoleta a a renunțat la actorie și s-a retras la Miercurea Ciuc, orașul natal al soțului ei, pentru a avea grijă de familie. În anul 20211, Nicoleta Luciu a trăit unul dintre cele mai minunate momente din viața ei, a adus pe lume tripleții. În urmă cu ceva timp, Nicoleta Luciu a vorbit în cadrul unui interviu despre conexiunea pe care fiii ei o au și cât de atașați sunt unul de celălalt.

”Dacă unul dintre tripleți e bolnav acasă, ceilalți nu au chef de nimic. Din instinct se duc în clasă la cel ce stă acasă. Nu-s în aceeași clasă, fiecare trebuie să se descurce singur, nu poți să-i faci să fie dependenți unul de altul, poate unul vrea în China, altul, în America. Ce fac dacă vreunul prinde vreun job, trebuie să-l ia și pe celălalt?! (…)   Nu există pauză în care să nu se caute în școală. E o legătură foarte strânsă între ei. La mine nicio zi nu seamănă cu alta, fiecare are toanele lui, cheful lui, problemele lui. Nu-ți imagina și că nu se ceartă. De multe ori, mărul discordiei e fata, iar ei își iau pedepsele”, a dezvăluit actrița, într-un interviu mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *