Nicoleta Luciu a pozat dezbrăcată în PlayBoy la începutul carierei. Cum arăta pe când se iubea cu Dinu Maxer

23 nov. 2023, 11:34,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume își mai aduce aminte că Nicoleta Luciu a pozat dezbrăcată în PlayBoy, la începutul carierei, pe când era cu Dinu Maxer. Fosta Miss România și-a început cariera în modelling de la vârsta de 16 ani, însă celebritatea a venit câțiva ani mai târziu. În prezent, Nicoleta Luciu s-a retras din showbiz și se dedică total familiei, aceasta având patru copii.

Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ea rămâne în amintirea publicului datorită rolurilor din telenovele și a activității în televiziune. Ea a debutat pe micul ecran în urmă cu mai bine de 20 de ani, în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu, de la Antena 1. Voluptoasă și de o frumusețe răpitoare, a câștigat rapid simpatia telespectatorilor. Nici nu-i de mirare că a fost considerată, multă vreme, una dintre cele mai sexy vedete din România.

Nicoleta Luciu a pozat dezbrăcată în PlayBoy la începutul carierei

Nicoleta Luciu și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu mai bine de două decenii, pe când era asistentă în emisiunea lui Horia Brenciu, „Neatza în Epoca de piatră”. Era tânără, talentată și plină de carismă, calități care i-au adus, mai apoi, diferite proiecte pe micul ecran.

„Mi-aduc aminte cu plăcere de matinalul realizat la mare alături de Horia Brenciu, «Neatza în Epoca de piatră». Ne-am distrat foarte mult la filmări, iar despre Horia Brenciu pot spune că este un tip genial”, declara vedeta, în urmă cu ceva timp.

De-a lungul carierei, a avut mai multe pictoriale provocatoare în PlayBoy, punând pe jar imaginația bărbaților. Formele apetisante și atitudinea senzuală au clasat-o în rândul celor mai râvnite vedete din România. Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, Dinu Maxer, fostul ei iubit, a comentat aparițiile provocatoare ale actriței, arătându-se dezamăgit de rezultatul final.

„Mulți ar zice că din cauză că am acceptat să pozeze în PlayBoy (n.r. – s-au despărți). Cred că e momentul să-i dau o replică lui Boerescu, care a scris în cartea lui și a avut ceva cu mine. Când a avut Nicoleta prima ședință foto (n.r. – în PlayBoy), odată ce eu mi-am dat acceptul la ședința foto, am vrut să iasă ceva mișto.

Efectiv nu mi-a plăcut. Îi făceam eu poze mai bune, în casă. Nu mi-a plăcut deloc… din cauză că a fost timorată ea… Plus că a fost o ședință foto «cu perdea», nu s-a arătat tot. Am fost acuzat pe nedrept de el și chiar mă deranjează lucrul, a furnizat niște date false, dar nu am apărut în presă pentru că eram căsătorit cu Deea și nu mi-am permis să vorbesc de cealaltă relație”, a povestit Dinu Maxer.

Ce operații estetice și-a făcut Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la injecții cu acid hialucronic și botox. După ce a adus pe lume tripleții, actrița și-a făcut o operație de mărire a sânilor, pentru a le reda aspectul frumos și ferm. Mulți au apostrofat-o că s-a schimbat total și că a exagerat cu vizitele în cabinetul medicului estetician.

„Îmi fac injecții cu aminoacizi, iar la Sf. Gheorghe fac Scarlett-ul, un aparat cu 25 de ace, care intră toate în piele și stimulează colagenul. După cinci ședințe, întinerești între cinci și zece ani. Trebuie să fac cinci ședințe, fiecare de o oră, o dată pe lună. Iar o singură ședință e 250 de euro.

Vreau să o egalez pe chinezoaica de 67 de ani, care arată de 30. Dacă ea poate, putem și noi, europenele. În general, am și mare grijă ce mănânc. Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când am citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop. Și nu mai mănânc de vreo patru ani. Carne mai gust când mai fac perișoare sau când gătesc”, a mai spus Nicoleta Luciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *