Prima pagină » Cancan » Nicoleta Luciu a ajuns la divorț? Ce legătură are Nuțu Cămătaru cu problemele din căsnicia vedetei

Nicoleta Luciu a ajuns la divorț? Ce legătură are Nuțu Cămătaru cu problemele din căsnicia vedetei

21 dec. 2021, 14:25,
BZI.ro, în Cancan

După ce au apărut în presă nenumărate zvonuri, multă lume se întreabă dacă Nicoleta Luciu a ajuns la divorț. Frumoasa brunetă a devenit protagonista unui scandal de amploare, care a declanșat discuții aprinse cu partenerul ei de viață. Nicoleta Luciu are o căsnicie longevivă alături de omul de afaceri Zsolt Csergo, însă cuplul a trecut de mai multe ori prin momentele dificile.

Recent, cei doi sunt în atenția publicului după ce au apărut în presă declarații compromițătoare despre Nicoleta Luciu. Iată ce legătură are Nuțu Cămătaru cu problemele din căsnicia vedetei.

Nicoleta Luciu, la un pas de divorț 

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete din România. Aceasta și-a construit o carieră de succes în televiziune și se bucură de celebritate. Mai mult, frumoasa brunetă este împlinită și pe plan personal, fiind căsătorită de 10 ani cu afaceristul Zsolt Csergo. Aceștia au împreună patru copii de care sunt tare mândri.

Dincolo de faima în lumea mondenă, Nicoleta Luciu a traversat momente dificile în cuplu, fiind de mai multe ori la un pas de divorț. În anul 2013, soțul vedetei a înșelat-o pe partenera lui de viață, însă aceasta nu a dorit să divorțeze, spre surprinderea tuturor.

La vremea respectivă, Nicoleta Luciu a fost în atenția publicului, iar scandalurile din presă au afectat-o enorm. Cu toate acestea, vedeta l-a iertat pe soțul infidel și a decis să își păstreze căsnicia. În cadrul unui interviu, Nicoleta Luciu a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei și cum a reușit să gestioneze situația dificilă de atunci.

„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok.

Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost!”, a declarat la vremea respectivă vedeta.

Se pare că Nicoleta Luciu și soțul ei trec din nou prin momente dificile și certuri în cuplu după ce Nuțu Cămătaru a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre frumoasa vedetă.

Ce relație a existat între Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu

În prezent, Nicoleta Luciu este protagonista unui nou scandal după ce a ieșit la iveală o poveste neașteptată. În cartea scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru a mărturisit că a avut mai multe relații cu femei celebre din România, una dintre ele fiind chiar Nicoleta Luciu.

Din spusele temutului interlop cu o avere impresionantă, acesta ar fi cucerit-o pe Nicoleta Luciu în anul 2006, pe când vedeta se afla într-o relație cu Dinu Maxer. 

Declarațiile lui Nuțu Cămătaru au provocat controverse în showbiz-ul autohton, ieșind la iveală detalii incendiare.

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la „Surprize, Surprize!’ pentru Andreea Marin și multe altele! (…)

Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, a declarat Nuțu Cămătaru.

În pofida scandalului de amploare și a zvonurilor apărute în presă, Nicoleta Luciu nu a dorit să vorbească despre presupusa relație cu celebrul interlop, dar a negat cu vehemență speculațiile în privința divorțului.

La rândul lui, soțul vedetei a infirmat zvonurile apărute, fiind extrem de deranjat de scandalul în care a fost implicată partenera lui de viață. Mai mult, acesta a vorbit despre divorț, precizând că nu intenționează să se despartă de Nicoleta Luciu.

„Nu e adevărat! Unde a apărut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”, a declarat omul de afaceri.

Nicoleta Luciu este protagonista unui scandal de amploare iar în presă au apărut zvonuri că a ajuns la divorț. Chiar dacă vedeta are probleme în căsnicie în urma declarațiilor lui Nuțu Cămătaru, aceasta a declarat că nu se va desparți de partenerul ei de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *