Prima pagină » Magazin » Nicoleta Guta, batuta si umilita in noaptea nuntii! A dorit sa se afle de la ea: „Sunt imagini de la nunta si chiar nu vreau sa le privesc deloc, pentru ca am avut cea mai urata nunta”:

Nicoleta Guta, batuta si umilita in noaptea nuntii! A dorit sa se afle de la ea: „Sunt imagini de la nunta si chiar nu vreau sa le privesc deloc, pentru ca am avut cea mai urata nunta”:

10 oct. 2017, 11:39,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:624874;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
La 12 ani a fost maritata de parinti cu un barbat de 20 de ani. In noaptea nuntii, a fost batuta si umilita de propriul sot. Vorbim despre fiica “regelui manelelor”, Nicoleta Guta, care, in cei 18 ani de casnicie fortata, a indurat multe chinuri. S-a decis sa puna punct mariajului si a fugit de acasa la un alt barbat. Pentru aceasta alegere, ar fi fost batuta chiar de tatal ei, Nicolae Guta. Anii au trecut, iar celebra cantareata s-a recasatorit saptamana trecuta in secret. Trecutul, insa, o marcheaza. Viata sentimentala a cantaretei Nicoleta Guta ar putea deveni scenariu de telenovela turceasca. Un film cu final fericit daca am lua in calcul noile vesti. Nicoleta s-a maritat in secret cu Ionica, barbatul pe care l-a cunoscut in urma cu patru luni prin intermediul fiului ei, amandoi fiind dealeri auto second-hand. Vestea au impartasit-o fanilor virtuali carora le-au si aratat cat sunt de indragostiti.
Vezi si: Cum a MURIT Nicolae Guta? Adevarul din spatele stirii care a STARNIT INTERNETUL!
Fiica “regelui manelelor” a trait, insa, un cosmar inca de pe vremea cand era un copil. A fost maritata fortat de parinti la varsta de 12 ani cu un barbat mai mare cu opt ani. Chiar in noaptea nuntii, sotul ei, Andrei, a umilit-o si a batut-o.
„Eu am fost cu el de la o varsta foarte frageda, de la 12 ani. De atunci si pana acum n-am fost deloc fericita. Era un om foarte gelos, excesiv de gelos si cu o mentalitate foarte scazuta. Sunt imagini de la nunta mea si chiar nu vreau sa le privesc deloc pentru ca am avut cea mai urata nunta. Nu intelegeam prea bine ce se intampla. El a fost si agresiv. M-a batut in noaptea nuntii. A facut un scandal foarte urat, mi-a dat o palma, a injurat-o si pe mama si mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afara, si m-a sarutat amical”, a marturisit Nicoleta Guta. In cei 18 ani de casnicie, Nicoleta nu a fost deloc fericita chiar daca in familia ei au aparut si doi copii. S-a decis apoi sa plece de acasa, sa lase totul in urma si sa-si construiasca alta viata, departe de cel cu care se maritase fortat. Decizia ei a declansat o adevarata furtuna in familia manelistului.
Vezi si: Nicolae Guta arata in ULTIMUL HAL! Fosta lui iubita: „Asteapta rezultatul testului HIV”
“De cate ori apar in Petrosani, parca totul o ia razna. Cearta, scandal, injuraturi, vorbe urate. Din partea fostului sot. Nu ma lasa sa vad copiii. Ma vad cu cel mare pe ascuns. Il sun sau ne intalnim in oras si atat. Nu se poate. Omul cu care am fost nu vrea sa inteleaga ca totul s-a terminat”, a mai spus Nicoleta Guta. In schimb, “regele manelelor” nu vede deloc cu ochi bun faptul ca fiica sa si-a parasit familia. „La mine, copiii au fost pe primul loc in viata mea, eu iubesc copiii. Dupa 18 ani, sa parasesti pe cineva si sa-l lasi al nimanui nu este corect”, a spus Nicolae Guta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *