Prima pagină » Cancan » Nicoleta Dragne se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Frumoasa vedetă va deveni mamă pentru a doua oară

Nicoleta Dragne se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Frumoasa vedetă va deveni mamă pentru a doua oară

03 mai 2022, 08:54,
în Cancan

Fosta ispită de la ,,Insula iubirii”, Nicoleta Dragne, se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Blondina arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv. Mai mult, aceasta este extrem de activă și în mediul online, iar fotografiile în ipostaze provocatoare sunt apreciate de internauți. Recent, Nicoleta Dragne și-a surprins admiratorii cu un anunț neașteptat. Frumoasa vedetă va deveni mamă pentru a doua oară, vestea fiind făcută la scurt timp după ce anunțase public că s-a despărțit definitiv de tatăl primului ei copil.

Nicoleta Dragne, o femeie fericită la vârsta marilor împliniri

Una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă, Nicoleta Dragne, este mai fericită ca oricând. Aceasta se bucură din plin de viață, iar de când este mamă a unui băiețel superb, blondina se declară împlinită. La vârsta sa, Nicoleta Dragne se bucură de succes în carieră, iar pe plan personal are parte de multe provocări.

După o frumoasă poveste de dragoste cu Bruno Alin Vlad, blondina a decis să se despartă de acesta. Cei doi au o relație bună de dragul băiețelului lor și au fost surprinși de multe ori împreună chiar și după ce s-au despărțit. Mai mult, Nicoleta Dragne și partenerul ei s-au certat și împăcat de nenumărate ori, fapt care i-a adus pe aceștia în atenția publicului.

După ce fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil!” a anuțat separarea definitivă de tatăl copilului ei, recent vedeta a postat o fotografie din care se observă că este însărcinată. Vestea i-a surprins pe mulți, iar fanii blondinei se întreabă dacă tatăl copilului este tot Bruno Alin Vlad sau un alt bărbat i-a cucerit inima focoasei blondine.

În pofida criticilor celor din jur, Nicoleta Dragne își asumă trecutul și relațiile de dragoste controversate. Aceasta se bucură din plin de viață și face furori de fiecare dată când apare în public cu silueta perfectă și ținutele provocatoare.

De scandaluri în viața privată are parte și Roxana Dobre, soția celebrului Florin Salam. Partenera de viață a artistului a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în lumea mondenă. La vârsta de 34 de ani, aceasta are o poveste de viață surprinzătoare și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei faimos.

Ce spune frumoasa vedetă despre provocările din viața privată

Nicoleta Dragne a ajuns în atenția publicului după ce a participat ca ispită la emisiunea ,,Insula iubirii”, unde l-a cunoscut pe tatăl primului ei copil, Bruno Alin Vlad. Ulterior, blondina a primit numeroase proiecte în televiziune, participând la un alt show faimos, ,,Bravo, ai stil!”

Dacă pe plan profesional vedeta a avut parte de realizări deosebite, altfel stau lucrurile când vine vorba de viața privată. Nicoleta Dragne are un trecut amoros controversat, iar relația cu Bruno Alin Vlad a fost una cu certuri și împăcări.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel de care sunt tare mândri. Fosta concurentă de la ,,Insula iubirii” a dezvăluit cum l-a cunoscut pe tatăl copilului ei, bărbatul care i-a cucerit inima de la prima întâlnire.

„Mi-a scris că vine în Bucureşti, el locuind în Timişoara şi m-a întrebat dacă vreau să ieşim să mâncăm ceva. Am acceptat cu gândul că ies cu un prieten şi m-am dus ca o floricică şi am plecat după două ore îndrăgostită lulea. Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană.”, a declarat vedeta tv.

Cu toate acestea, Nicoleta Dragne și Bruno Alin Vlad s-au despărțit, dar au în prezent o relație foarte bună. Mai mult, blondina are doar cuvinte de laudă pentru tatăl copilului ei.

„S-a implicat de când am născut, este un tată foarte implicat, din toate punctele de vedere: spălat, mâncat, schimbat, culcat. Relația s-a rupt între noi, nu avea treabă copilul, noi nu ne-am mai înțeles! Eu n-am simțit că din cauza copilului, pentru că eu nu m-am schimbat după ce am născut. (…)

Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost dintotdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie pentru că trebuie, avem un copil împreună și e normal.”, a mărturisit aceasta.

Recent, Nicoleta Dragne a surprins publicul cu un nou anunț. Vedeta este însărcinată și va deveni mamă pentru a doua oară. Fanii blondinei se întreabă dacă tatăl copilului ei este tot Bruno Alin Vlad sau dacă tânăra are o relație secretă cu un alt bărbat. Aceasta însă nu a dorit să ofere mai multe detalii.

Nicoleta Dragne este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii în ipostaze îndrăznețe. Aceasta nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Printre vedetele care pozează provocator în mediul online se află și Daniela Crudu. Bruneta s-a afișat recent goală, spre încântarea publicului masculin.

În pofida controverselor și a criticilor celor din jur, Nicoleta Dragne se bucură de celebritate și este mai fericită ca oricând. Vedeta nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Aceasta se mândrește cu o siluetă de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *