Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicoleta Dragne a uimit asistența la „Bravo, ai stil!“: Ce provocare a avut frumoasa blondină!

Nicoleta Dragne a uimit asistența la „Bravo, ai stil!“: Ce provocare a avut frumoasa blondină!

21 oct. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Nicoleta Dragne a uimit asistența la „Bravo, ai stil! Celebrities“, la prima ei prezență la această emisiune. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din show-biz-ul românesc, Nicoleta a avut o prezență spectaculoasă lăsând asistența cu gura căscată.

Nicoleta a făcut senzație pe podiumul reality show-ului venind îmbrăcată într-o rochie vaporoasă care lăsa să se vadă corpul ei perfect. Mai mult, aceasta s-a dezbrăcat în fața juraților și a făcut și câteva mișcări de gimnastică ce i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei din platou.

„În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!”, a reacționat Ralucăi Bădulescu.

Ioana Filimon a rămas uimită când a văzut-o pe Nicoleta Dragne, în timp ce Maurice Munteanu a întrebat-o pe cine ar vrea să dea afară din competiție. Răspunsul Nicoletei nu a întârziat să vină: „Pe toate!“

Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne, în locul lui Carmen Negoiță

Nicoleta Dragne i-a luat locul la „Bravo, ai stil! Celebrities” lui Carmen Negoiță, cea care a fost eliminată în gala de sâmbăta trecută, când, în urma voturilor telespectatorilor, a avut cel mai mic procentaj.

Nicoleta Dragne a acceptat imediat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, fiind pasionată de modă și în pas cu ultimele tendințe în materie de fashion. Nicoleta nu a ascuns faptul că vrea să câștige această competiție și să iasă din zona sa de confort vestimentar.

„Este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal. Este și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil. Vreau să câștig Bravo, ai stil! Celebrities!”, a spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne

Cine este Nicoleta Dragne

Mulți au văzut-o prima dată pe Nicoleta Dragne la emisiunea „Insula Iubirii“, de la Antena 1. Aceasta a jucat rolul de ispită în această emisiune în urmă cu câțiva ani.

Frumoasa blondină a fost într-o relație cu Bruno Vlad, în urma căreia s-a născut prematur în luna august a anului trecut un băiețel. Din fericire, acesta a fost sănătos, însă la începutul acestei luni a trecut prin moment groaznice. Deoarece fiul ei se simțea rău, Nicoleta a chemat ambulanța și timp de trei ore aceasta nu a venit.

„Am chemat salvarea, au trecut trei ore și nu s-a întâmplat nimic. Mi-au spus că nu mă pot informa când vor ajunge pentru că sunt foarte aglomerați și sunt depășiți de situație. Le-am spus că nu pot să mai aștept“, a povestit Nicoleta.

Nicoleta Dragne

Atunci, frumoasa blondină și-a luat copilul şi a mers la un spital privat.

„La privat, cozi interminabile, copii care plângeau. După câteva ore, doar i s-a luat temperatura și i s-a administrat ceva pentru febră și ne-au lăsat să așteptăm. Copilul dormea pe mine, a plâns săracul până a adormit“, a mai spus frumoasa blondină.

Până la urmă, Nicoleta a apelat la medicul de familie, iar acesta i-a oferit tratamentul salvator.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024