Prima pagină » Cultural » Nicoleta Delinescu are o relație tensionată cu tatăl copilului ei, Cătălin Cazacu. ,,Sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui…”

Nicoleta Delinescu are o relație tensionată cu tatăl copilului ei, Cătălin Cazacu. ,,Sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui…”

19 sept. 2022, 09:26,
în Cultural

Celebra artistă Nicoleta Delinescu are o relație tensionată cu tatăl copilului ei, Cătălin Cazacu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 10 ani, însă au decis să se despartă. Nicoleta Delinescu a decis la vremea respectivă să îl crească singură pe băiatul ei și să se dedice carierei muzicale. Cătălin Cazacu păstrează legătura cu fiul său, însă nu este în relații bune cu mama acestuia, Nicoleta Delinescu. Iată ce spune artista despre fostul partener de viață.

Nicoleta Delinescu are o relație tensionată cu fostul partener de viață

Puțini sunt cei care știu că faimosul Cătălin Cazacu are un băiat împreună cu artista Nicoleta Delinescu. Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 10 ani, însă au decis să pună punct relației lor. Cei doi au rămas în relații tumultuoase, însă păstrează legătura de dragul copilului lor.

Nicoleta Delinescu a vorbit recent despre tatăl copilului ei și și-a exprimat punctul de vedere cu privire la relația pe care Cătălin Cazacu o are în prezent alături de Ramona Olaru.

„Pe Ramona nu o cunosc personal, nu pot să am nicio părere despre relația lor. Ceea ce mai văd și eu în presă și aflu de la apropiații lui Cătălin este că relația lor e din același tipar ca celelalte relații pe care le-a avut. Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui. Asta o spun spre binele lui Andrei care s-a săturat să tot cunoască altă și altă prietenă a lui tata.”, a declarat aceasta.

În prezent, Nicoleta Delinescu și Cătălin Cazacu păstrează legătura de dragul fiului lor, Andrei. Acesta a mărturisit că este mândru de băiatul său, pe care îl iubește nespus de mult.

,,Într-o relație de genul ăsta este important să fii atât de deștept încât să conteaze cel mai mult copilul. (…) Suntem oameni și trebuie să rămânem oameni, iar noi cred că suntem un exemplu bun că putem să fim prieteni.’’, a declarat Cătălin Cazacu despre relația cu mama copilului său.

De provocări în viața privată a avut parte și Andrei Ștefănescu. Acesta a ajuns la divorț, dar are o relație foarte bună cu fosta soție și se dedică fiului său, Ayan. Și celebra prezentatoare Roxana Vașniuc s-a despărțit de tatăl copilului ei și își asumă rolul de mamă singură.

De ce s-a despărțit artista de Cătălin Cazacu

Cântăreața de muzică de petrecere Nicoleta Delinescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani alături de Cătălin Cazacu. Cei doi au împreună un băiat, Andrei, de care sunt tare mândri. Artista l-a cunoscut pe tatăl copilului ei la un an după ce primul ei soț a încetat din viață.

Nicoleta Delinescu a dezvăluit de ce s-a despărțit de Cătălin Cazacu și a oferit câteva detalii inedite despre băiatul lor, Andrei.

„Cătălin Cazacu m-a cerut de soție, dar eu nu mai eram pregătită, după ce am pierdut primul soț nu am mai putut face acest pas. (…) Andrei are 11 ani și este pasionat de motociclism. Am amânat acest moment, am încercat toate sporturile, dar când s-a urcat prima dată pe motor s-a îndrăgostit și s-a îndrăgostit și motorul de el.

Deocamdată Andrei nu stă cu tatăl său, dar când va mai crește, probabil o să stea cu el. (…) Deocamdată nu mi-am refăcut viața, a treia oară nu am mai încercat, deși cine știe.’’, a declarat aceasta.

Nicoleta Delinescu păstrează legătura cu Cătălin Cazacu de dragul fiului lor. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă după despărțire au avut o relație tensionată. În prezent, aceștia se dedică copilului pe care îl au împreună, însă evită să ofere prea multe detalii despre trecutul lor amoros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *