Prima pagină » Actualitate » Nicole Scherzinger a fost văzută fugind într-o cămașă de noapte, plină de sânge. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls a atras atenția tuturor

Nicole Scherzinger a fost văzută fugind într-o cămașă de noapte, plină de sânge. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls a atras atenția tuturor

01 oct. 2024, 12:40, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

Nicole Scherzinger, fosta membră a trupei Pussycat Dolls, a surprins trecătorii de pe West 44th Street sâmbătă seara, 28 septembrie, când a ieșit din Teatrul St. James pentru a semna autografe, desculță, îmbrăcată într-o cămașă de noapte neagră și acoperită cu sânge fals.

Nu, fosta membră a trupei Pussycat Dolls nu s-a luptat pe Aleea Shubert; ea joacă în musicalul „Sunset Blvd.” de Andrew Lloyd Webber, care a intrat recent în avanpremieră pe Broadway.

Actrița a ieșit rapid din teatru imediat după căderea cortinei, încă purtând costumul din spectacol, părând ca un personaj desprins dintr-un roman de Stephen King.

Nicole Scherzinger a fost văzută fugind într-o cămașă de noapte, plină de sânge

În această producție, bazată pe filmul clasic al lui Billy Wilder din 1950, Scherzinger, în vârstă de 46 de ani, o interpretează pe Norma Desmond, o fostă vedetă de cinema de la Hollywood, acum uitată, a cărei dorință obsesivă de a reveni pe marele ecran sfârșește tragic.

„Dl. DeMille, sunt pregătită pentru prim-planul meu!” – o replică celebră, rostită în film de Gloria Swanson și jucată pe Broadway de Glenn Close.

Înainte de finalul dramatic, Norma interpretează baladele emoționante ale lui Lloyd Webber, cum ar fi „As If We Never Said Goodbye” și „With One Look”.

Totodată, reamintim cum regina pop Madonna a izbucnit zilele acestea în fața fanilor.

Noua punere în scenă a regizorului Jamie Lloyd, care îl include și pe Tom Francis, îmbină ingenios videoclipuri live și un decor modern, sexy, foarte diferit față de producțiile în care Glenn Close a jucat rolul în 1994 și 2017.

The Post a acordat patru stele producției londoneze câștigătoare a premiului Olivier și a descris interpretarea lui Scherzinger drept „uimitoare”.

„Ceea ce Lloyd a păstrat cu înțelepciune în această renaștere puternică, având-o pe Nicole Scherzinger în rolul Normei Desmond, este esența tragică a unei povești americane atemporale”, se arată într-o recenzie.

Priveliștea unei femei pline de sânge în Midtown a atras atenția tuturor. O sursă a relatat că un trecător i-a întrebat pe Scherzinger dacă este bine.

„Ea a răspuns: ‘Ar fi trebuit să-l vezi pe celălalt tip’, au spus ei.

Cineva a adăugat cu umor: „Broadway n-a mai văzut un actor să arate așa zdruncinat de când s-a închis ‘Spider-Man’”.

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au logodit

Amintim cum Thom pe Evans, în vârstă de 38 de ani, a îngenuncheat pe nisip, oferindu-i lui Scherzinger, de 44 de ani, un frumos inel cu diamant. Artista și-a acoperit fața cu mâinile, emoționată de momentul special și surprinsă de gestul partenerului ei. În a doua fotografie, cei doi erau în picioare, zâmbind și îmbrățișați, după ce Scherzinger a acceptat cererea în căsătorie.

„Am spus da ”, a scris cântăreața în postarea sa, în timp ce fostul jucător de rugby a adăugat pe contul lui: „My Ever After ”.

Imediat, prietenii lor celebri au invadat secțiunea de comentarii a lui Scherzinger cu felicitări. Tamar Braxton, cântăreață R&B, a scris: „Felicitări ”, iar supermodelul Naomi Campbell a adăugat: „Felicitări @nicolescherzinger ”. Rebel Wilson s-a alăturat urărilor, comentând: „Felicitări Nicole! .”

Pentru ocazia specială, Scherzinger și Evans au purtat ținute perfect asortate. Artista pop a strălucit într-o rochie maxi cu imprimeu paisley albastru și alb, completată de o pălărie largă de culoare nude, în timp ce Evans a optat pentru un tricou polo albastru cu mânecă scurtă și pantaloni scurți kaki. Amândoi erau desculți, potrivindu-se perfect cu atmosfera de plajă.

Cei doi s-au cunoscut la emisiunea X Factor: Celebrity în 2019, când Scherzinger era jurat, iar Evans concura alături de trupa sa Try Star. În ianuarie 2020, au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu. De atunci, au împărtășit momente fericite pe rețelele sociale și adoră să călătorească împreună.

În februarie 2021 au circulat zvonuri despre o despărțire, dar Scherzinger le-a infirmat rapid, postând o captură de ecran a unui articol și scriind: „Wow, asta e o noutate pentru noi. Ce glumă! Ne vedem de Ziua Îndrăgostiților, iubitule”, a glumit ea.

Totodată, reiterăm cum și celebra actriță de comedie Rebel Wilson a avut o ceremonie privată în Sardinia.

Cântăreața a vorbit despre relația lor, dezvăluind că timpul petrecut împreună în timpul pandemiei de COVID-19 le-a întărit legătura.

„Am trecut prin momente de nesiguranță, provocări și relații, dar ceea ce nu te doboară te face mai puternic. Acum am o perspectivă nouă și lucrurile sunt în echilibru. Sunt foarte recunoscătoare pentru baza puternică și sănătoasă pe care am construit-o în timpul izolării”, a spus ea pentru *The Times* în ianuarie 2021.

„Oamenii spun mereu că atunci când știi, știi. Eu nu am avut niciodată acel moment, dar după primele două zile cu Nicole, a fost clar că totul este minunat, și de atunci așa a rămas”, a declarat Thom Evans pentru *The Sun* în octombrie 2021.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`