Prima pagină » Cultural » Nicole Kidman este în doliu. Mama actriței a murit

Nicole Kidman este în doliu. Mama actriței a murit

09 sept. 2024, 08:36,
în Cultural

Nicole Kidman este în doliu după ce mama actriței a murit. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra vedetei, într-un moment în care nu se aștepta deloc la așa ceva.

Îndrăgita actriță trece printr-o durere imensă după ce și-a pierdut mama. Vestea tragică a venit pe neașteptate, lăsând-o pe artistă în stare de șoc.

Nicole Kidman este în doliu

Soarta a vrut ca actrița să afle de moartea mamei sale chiar în timp ce se afla pe culmile succesului. Vestea a ajuns la ea în Italia, în timp ce participa la Festivalul de Film de la Veneția.

Halina Reijn, regizoarea filmului în care a jucat Nicole Kidman, a explicat de ce actrița nu a mai putut rămâne la Festivalul de Film de la Veneția, unde Mădălina Ghenea a atras toate privirile.

Vestea despre moartea mamei sale a ajuns-o pe actriță imediat după sosirea în Italia. Din acest motiv, ea a fost nevoită să părăsească festivalul și să se întoarcă în țara natală.

Actrița a exprimat o durere profundă la aflarea acestei vești și a subliniat că succesul său este strâns legat de sprijinul necondiționat al mamei sale.

„Mama mea frumoasă și curajoasă, Janelle Ann Kidman, tocmai a murit. Sunt în stare de șoc și trebuie să merg la familia mea, dar acest premiu este pentru ea. Ea m-a format, m-a ghidat și m-a făcut ceea ce sunt.

Sunt mai mult decât recunoscătoare că pot să vă spun numele ei tuturor prin Halina. Coliziunea dintre viață și artă este sfâșietoare, iar inima mea este frântă”, a fost mesajul transmis prin Halina Reijn.

Nicole Kidman era foarte apropiată de mama sa

Reprezentanții actriței au confirmat autenticitatea informației și au rugat publicul să respecte dreptul la intimitate al familiei, care trece prin momente grele.

Până în acest moment, nu există informații oficiale despre cauza morții mamei actriței. Cu toate acestea, este incontestabil faptul că Janelle Ann Kidman a fost o prezență constantă și inspiratoare în viața fiicei sale.

„Ea mi-a dat curajul de a-mi urma cariera pentru că am vrut întotdeauna să o mulțumesc. Dar, de asemenea, ea și-a sculptat propria cale și a vrut ca fiicele ei să aibă aceeași oportunitate de a-și sculpta propriile căi. Mama nu a obținut neapărat cariera pe care și-o dorea, dar era hotărâtă ca fiicele ei să aibă oportunități egale”, povestea celebra actriță, în 2020, potrivit Hollywood Reporter.

Nicole Kidman este în doliu și trece prin momente extrem de grele după pierderea mamei într-un moment în care se aștepta mai puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *