Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicole Cherry, veste importantă pentru fanele care vor să-i calce pe urme. Artista le face o promisiune mare de viitor: ”Așa cum v-am spus”

Nicole Cherry, veste importantă pentru fanele care vor să-i calce pe urme. Artista le face o promisiune mare de viitor: ”Așa cum v-am spus”

10 dec. 2023, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Nicole Cherry le-a promis fanelor sale că le va face o bucurie mare. Le va oferi din tot ce are ea.

Nicole Cherry este una dintre artistele de la noi, care și-a făcut un nume în industria muzicală încă de la o vârstă fragedă.

A devenit celebră pe vremea când era doar un copil, iar acum este o femeie în toată firea, căsătorită și mama unei fetițe.

Nicole Cherry își donează hainele

În tot acest timp, nu doar că a crescut profesional și și-a întemeiat o familie, dar și-a format și o mare comunitate de fani.

Sunt mulți care o urmăresc în mediul online, dar și mulți pe care ea îi ajută, căci duce o viață la care unii pot doar visa, astfel că, uneori, dă din ce are și altora.

Lucru care se întâmplă și acum, odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, când celebra cântăreață s-a decis să facă un gest demn de laudă.

Din dressingul ei impresionant, artista a scos acum o mare parte și a menționat că toate articolele vestimentare, încălțările și accesoriile de care nu mai are nevoie vor fi donate.

Vestea i-a bucurat pe cei din online, dar i-a făcut să și reacționeze rapid. Unii au felicitat-o pentru gest, alții, spune ea că multe doamne și domnișoare, i-au cerut să și ofere câte ceva celor care îi sunt fane înfocate.

Astfel că, luând în calcul multele mesaje de acest gen venite spre ea, Nicole Cherry spune că data viitoare, căci mai are de gând să scape de multe lucruri, dorind să-și facă loc pentru unele noi, va oferi din ce are și celor de pe Instagram.

În primul rând, va da persoanelor care nu-și permit să își achiziționeze, apoi și tinerelor care pur și simplu își doresc să aibă ceva de la artista lor preferată.

Spune că promite că va face asta, dar acum se ține de cuvântul pe care l-a dat cu ceva timp în urmă, astfel că o mulțime de saci merg acum spre a fi donați.

”Le dăm pe toate. De fiecare dată donez hainele persoanelor care au nevoie și de data asta am promis cuiva. Dar, promit că data viitoare o să dau și aici câteva, pe Instagram, mai ales că unele dintre voi mi-ați scris că nu aveți posibilități, altele că pur și simplu își doresc ceva de la mine.

Am promis, așa cum v-am spus, dar revin data viitoare. Sigur o să mai fac o dată o selecție pentru că vreau să scap de cât mai multe”, a spus Nicole Cherry, în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *