Prima pagină » Actualitate » Nicole Cherry știe cum va arăta rochia de mireasă: „Să fiu sexy și să fie și o rochie confortabilă!“

Nicole Cherry știe cum va arăta rochia de mireasă: „Să fiu sexy și să fie și o rochie confortabilă!“

28 mai 2024, 09:02,
BZI.ro, în Actualitate

Îndrăgita cântăreață Nicole Cherry știe cum va arăta rochia de mireasă. Artista nu a stabilit o dată a nunții cu Florin Popa, cu care este într-o relație din 2018 și o au împreună pe micuța Anastasia. Cei doi nu s-au căsătorit până acum deoarece, după cum cântăreața, din cauza programelor de muncă solicitante pe care ambii le au.

Nicole Cherry știe cum va arăta rochia de mireasă

Nicole Cherry, în vârstă de 25 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România atât datorită talentului de care dă dovadă la fiecare piesă pe care o lansează, cât și datorită familiei frumoase pe care o are. Artista este într-o relație cu Florin Popa din anul 2018, iar în urmă cu aproape trei ani, a venit pe lume rodul iubirii lor, Anastasia. Recent, cântăreața a vorbit despre nunta mult-așteptată. Ce declarații a făcut artista.

În 2022, la un an după ce a venit pe lume fiica lor, Anastasia, Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa s-au cununat civil. În aceeași zi, au creștinat-o și pe fiica lor, micuța Anastasia care a fost extrem de cuminte pe tot parcursul slujbei.

Ulterior, petrecerea s-a mutat la un restaurant dintr-o localitate de lângă Capitală, unde proaspeții însurăței au sărbătorit alături de cei aproximativ 300 de invitați.

Deși cele două eveniment, nunta și botezul, au avut amândouă loc pe 19 mai, Nicole Cherry și soțul ei au vrut să și le delimiteze. Cuplul a ales două perechi de nași. Niciunul dintre aceștia nu sunt persoane publice, dar fac parte dintre prietenii apropiați ai celor doi.

Nu au stabilit încă data nunții

De atunci, nu s-a mai făcut niciun anunț despre cununia religioasă sau despre petrecere. Recent, artista a rupt tăcerea și a decis să dezvăluie motivele pentru care nunta nu a avut loc până în acest moment.

Cântăreața a mărturisit că ea și iubitul ei nu au stabilit încă data nunții, iar asta, din cauza programelor de muncă solicitante pe care ambii le au.

„Nu am stabilit încă data nunții, cumva de fiecare dată au apărut proiecte atât în cariera mea, cât și în business-urile lui Florin, dar și focusul pe creșterea Anastasiei, care ne-au făcut să amânăm planificarea nunții. Dar, cu siguranță, veți afla printre primii când va avea loc evenimentul”, a declarat vedeta.

Dacă în trecut, Nicole spunea că i-ar plăcea să organizeze fericitul eveniment în străinătate, acum s-a răzgândit. Cât despre rochia de mireasă, Nicole a dezvăluit că știe cum vrea să arate și îi va fi ușor să o aleagă.

„Știu în mare cum aș vrea să arate rochia mea de mireasă, dar nu am început căutările în sine de pe acum, aș vrea să fie mai aproape de momentul în care vom stabili data. Cred că, atunci când voi începe un research mai amănunțit și voi vedea mai multe rochii, voi ști care va fi cea perfectă, cea care mi se potrivește cel mai bine. Bineînțeles că, având în vedere că va fi o zi lungă, voi vrea să fie o rochie comodă, deci va trebui să găsesc mixul potrivit – să arăt bine, să fiu sexy și să fie și o rochie confortabilă”, a mai spus Nicole Cherry, care știe cum va arăta rochia de mireasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *