Prima pagină » Cancan » Nicole Cherry și Carla Ghinea, asemănare izbitoare! Cântăreața se simte femeie de când a devenit mamă

Nicole Cherry și Carla Ghinea, asemănare izbitoare! Cântăreața se simte femeie de când a devenit mamă

16 mart. 2022, 12:45,
în Cancan

Nicole Cherry și Carla Ghinea, sora acesteia, seamănă extrem de mult. Deși cântăreața este mezina familiei, cele două au relație strânsă și se înțeleg foarte bine. Sora vedetei locuiește în Anglia și este make-up artist. Uneori, când vine în România, Carla se ocupă de machiajul surorii sale mai mici. De când a devenit mamă, Nicole se simte împlinită și mai puternică ca niciodată.

Cântăreața și-a făcut debutul la vârsta de 14 ani cu melodia „Memories”. În anul 2014, aceasta a câștigat premiul „Best Breakthrough Artist”, la Zu Music Award. Nicole și-a dorit de mică o carieră în muzică, însă părinții au luat-o în serios la vârsta de 9 ani. Vedeta a declarat că și-a format vocea prin foarte multă muncă, aceasta având minim două ore de studiu pe zi. La începutul carierei, cântăreața era cu moralul la pământ deoarece nimeni nu voia să o ia în serios din cauza vârstei sale fragede.

Nicole Cherry și Carla Ghinea sunt ca două picături de apă

Puțină lume știe că frumoasa artistă are o soră ce locuiește în Anglia. Fața de celebra cântăreața, Carla este make-up artist în Marea Britanie și vine destul de des în România pentru a-și vizita familia. Cele două surori au o relație strânsă, Nicole fiind mai mică decât Carla. De fiecare dată când aceasta vine în țară, mezina familie se lasă pe mâna surorii sale pentru machiajele profesionale. La filmările videoclipului „Fata naivă”, machiajul a fost realizat de către aceasta. Cele două seamănă extrem de mult, la prima vedere te poți gândi că sunt surori gemene. Pe lângă make-up, Carla se ocupă și de microbalding, micropigmentare, laminare gene și sprâncene. La fel ca și mezina familiei, Carla este căsătorită, schimbându-și numele de familie în Oprișan. Aceasta are o frumoasă fetiță.

Nicole Cherry se bucură de numeroase aprecieri în mediul online cu fiecare imagine provocatoare pe care o postează. Deși aceasta încântă privirea bărbaților, vedeta a declarat că nu a pozat nud. Chiar dacă a devenit mamă de puțin timp, Nicole se menține în formă, fiind la fel atrăgătoare.

Cântăreața se simte femeie în adevăratul sens al cuvântului de când a devenit mamă

Nicole Cherry a devenit mamă la vârsta de 23 ani. Aceasta formează un cuplu alături de Florin Popa și deși nu sunt căsătoriți, cei doi sunt foarte fericiți mai ales de când au devenit părinți.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum.”, a declarat Nicole Cherry.

Vedeta și-a cunoscut partenerul prin intermediul tatălui său, însă niciodată nu s-a gândit că îi va fi iubit. Artista a declarat că relația lor s-a întâmplat dintr-o dată. Nicole a menționat că cei doi mereu vorbeau, însă nu se concretiza relația. După venirea pe lume a fetiței sale, Anastasia, artista este mai fericită ca oricând și se simte împlinită, extrem de puternică și o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

„Atunci când am adus pe lume un copil, am simțit că mă pot numi femeie în adevăratul sens al cuvântului.”, a menționat vedeta.

Nicole Cherry a menționat că de fiecare dată când a avut nevoie de sprijin, Florin a fost alături de ea și a știut că se poate baza pe partenerul său. Aceasta a mai menționat că tatăl fetiței sale „a fost ca o ancoră” în viața vedetei.

Deși Nicole Cherry și Carla Ghinea sunt la mii de kilometri una față de cealaltă, cele două au o relație strânsă. Sora mai mare a cântăreței vine de fiecare dată în țară când are ocazia pentru a-și vizita familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`