Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicole Cherry se gândește deja la al doilea copil? Ce spune vedeta despre viitoarea sarcină

Nicole Cherry se gândește deja la al doilea copil? Ce spune vedeta despre viitoarea sarcină

04 apr. 2022, 20:15,
în Cancan ultimă oră

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși are doar 23 de ani, artista a devenit mamă în urmă cu patru luni, a dus pe lume o fetiță superbă, pe Anastasia. Recent, cântăreața a vorbit și despre cel de-al doilea copil.

Nicole Cherry se gândește deja la al doilea copil?!

Nicole Cherry și-a dorit enorm să fie o mamă tânără, iar asta s-a și întâmplat. În urmă cu patru luni, artista a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, care i-a schimbat complet viața. Cântăreața a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă destul de dificilă cu cea mică, aceasta a avut colici și s-a descurcat destul de greu cu ea, însă ajutorul primit din partea mamei sale a ajutat-o enorm, iar acum se poate considera o mamă împlinită pe deplin.

Recent, Nicole Cherry a fost invitată într-o emisiune tv, unde a vorbit despre noua sa piesă, pe care a lansat-o în urmă cu câteva zile, dar și despre al doilea copil.

Nicole Cherry a dezvăluit că fiica ei o moștenește

Aceasta a dezvăluit că, după perioada agitată prin care a trecut cu Anastasia, nu-și dorește prea curând încă un copil, însă își dorește pe viitor.

”Au fost patru luni intense, cu de toate, și descoperim în fiecare zi lucruri noi. A fost greu, foarte greu. În perioada asta mi-am dat seama cât de rea sunt de somn, acum am descoperit, eu nu știam…băi, dar să nu dormi atâta, mamă, e greu tare”, a declarat Nicole Cherry la o emisiune tv.

Artista a spus că fără ajutorul mamei ei nu ar fi reușit să se descurce singură. Nicole Cherry a dezvăluit că fiica ei o moștenește în ceea ce o privește somnul, căci nici ea nu prea dormea când era mică.

Vedeta și-a revenit rapid după sarcină și a ajuns la kilogramele și silueta pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *