Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicole Cherry, detalii despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment al artistei

Nicole Cherry, detalii despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment al artistei

24 sept. 2022, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Florin Popa. Aceștia au împreună o fetiță în vârstă de un an. După ce, în urmă cu puțin timp, au făcut cununia, cei doi se gândesc și la nuntă. Ce declarații a făcut artista, dar și când va avea loc mare eveniment.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. În urmă cu un an aceasta a devenit mămică, iar, în urmă cu puțin timp, cântăreața a făcut cununia civilă. Acum, vedetei și soțului său le-a mai rămas doar nunta. Aceștia se gândesc serios la marele eveniment.

Nicole Cherry, detalii despre nuntă

Nicole Cherry se poate declara o femeie împlinită. Asta pentru că, la scurt timp după ce l-a cunoscut pe soțul său, aceasta a devenit mămică. Cu toate acestea, cei doi și-au continuat evenimentele cronologic în viață, iar, recent, pentru ei a urmat cununia civilă. Însă, acum cântăreața mai are un singur pas, și anume nunta.

Recent, Nicole a fost întrebată de fani, pe rețelele sociale, când va avea loc marele eveniment. Artista a mărturisit că mai așteaptă puțin până va face acest pas. Tot cântăreața a dat de înțeles că evenimentul va fie cel puțin la fel de spectaculos pe cât au fost botezul fetiței și cununia civilă.

„Mai stăm puțin, avem oricum de muncă. Mai mult de muncă. Îți dai seama ce așteptări au oamenii de la următorul eveniment, dacă așa a ieșit botezul. Cum ar ieșit nunta!”, a declaratt Nicole Cherry , pe pagina peersonală de Instagram.

Nicole Cherry, detalii despre cununia civilă

Cântăreața Nicole Cherry a avut parte de o petrecere uimitoare în ziua cununiei civile și a botezului fetiței sale. Artista a avut două ținute care i-au creat confort, dar au și pus-o în evidență. Așadar, vedeta s-a simțit unică și a atras toate privirileși a atras toate privirile.

‘’Cununia a fost într-adevăr extrem de frumoasă, atât cununia, cât și botezul fetiței. Ne-am simțit extraordinar de bine și invitații noștri, la fel. Cât despre ținute, prima rochiță, cea de la biserică, a fost extrem de lejeră și m-am simțit minunat, iar cea de-a doua a fost fix cum mi-am dorit-o, iar accesoriile detașabile au făcut-o să fie o altă rochie, după ce am ieșit pe ringul de dans și am dansat. Mi-am dorit cele două ținute extrem de tare și cred că am făcut cea mai bună alegere’’, a declarat Nicole Cherry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *