Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicole Cherry a spus adevărul! Câte intervenții estetice are vedeta

Nicole Cherry a spus adevărul! Câte intervenții estetice are vedeta

24 iun. 2022, 19:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nicole Cherry este o mămică tânără și o artistă desăvârșită, una dintre cele mai iubite vedete din România. A intrat la inima publicului nu doar pentru că are o voce inconfundabilă și piese de sufle, ci și pentru felul ei de a fi. Într-un interviu recent, artista a dezvăluit câte intervenții estetice are și de ce crede că Mama Natură nu a fost generoasă cu ea.

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care a devenit mamă nu demult, a mărturisit că a intervenit în două zone care o nemulțumeau. Este vorba despre bărbie și piept pentru care artista a apelat la specialiști.

Câte intervenții estetice are Nicole Cherry

Sinceră și deschisă cu fanii ei, Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus implant mamar, deși spune că multă lume nu și-a dat seama, pentru că a avut grijă să nu exagereze cu dimensiunile.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama, a spus Nicole Cherry.

De asemenea, artista a dezvăluit că a intervenit în zona bărbiei, pentru că o nemulțumea felul în care arăta aceasta. În acest caz, Nicole Cherry a ales o intervenție non-invazivă menită să înlăture surplusul de grăsime din zona bărbiei.

„Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe”, a mărturisit cântăreața la acea vreme.

Nicole Cherry – o mămică ce și-a reintrat rapid în formă

După ce a dat naștere fetiței sale, artista a reușit să revină rapid în formă și are grijă să se mențină. Nicole Cherry este atentă la alimentația sa, alege întotdeauna variantele sănătoase și are grijă să nu facă excese.

A renunțat la produsele care conțin faină albă și zahăr și consumă pâine integrală/orez sălbatic/paste integrale, carne slabă și pește, pentru că toate au proteine, grăsimi, carbohidrați. Vedeta spune că tot ce consumă este calculat, iar cert este că rezultatele se văd deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *