Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicolas Cage a fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas. Starul a fost confundat cu un om al străzii

Nicolas Cage a fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas. Starul a fost confundat cu un om al străzii

30 sept. 2021, 14:28,
în Cancan ultimă oră

Nicolas Cage a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, însă acesta și-a risipit averea și cele mai recente imagini cu el i-au dezamăgit pe fani. Acesta a fost văzut într-un restaurant din Las Vegas, beat, iar angajații l-au dat afară confundându-l cu un om al străzii.

Producătorii și regizorii aruncau bani grei ca să-l aibă în filmele lor, dar Nicolas Cage și-a pierdut strălucirea de altă dată. Acesta și-a risipat averea pe tot felul de excentricități și se pare că a căzut în patima băuturii. Cel puțin așa arată cele mai recente imagini cu el. Actorul de 57 de ani a fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas pentru că era beat rangă și s-a luat la ceartă cu angajații localului. Mai mult, acesta a fost confundat de angajați cu un ”om al străzii”, potrivit Page Six.

Culmea, Cage a câștigat Oscarul în 1996 pentru rolul luidin filmul „Leaving Las Vegas”, unde îi dă viață unui scenarist alcoolic care merge la Las Vegas pentru a bea până la moarte.

Nicolas Cage a fost dat afară dintr-un restaurant

Potrivit Page Six și The Sun, actorul a fost dat afară din restaurant după ce s-a certat cu un membru al personalului. În filmuleț, Nicolas apare cu un aspect neîngrijit, nebărbierit, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni cu imprimeu leopard, tricou negru și papuci. El apare în filmuleț așezat pe o canapea și abia mai poate sta în fund. În timp ce este dat afară de angajați, el se chinuie să se încalțe cu papucii și merge clătinându-se.

Persoane aflate în restaurant au declarat că starul „era în stare foarte proastă și se plimba în picioarele goale”. „El țipa la oamenii din jur și tot provoca oamenii la scandal, fapt pentru care angajații i-au spus să plece”, a mai spus un martor pentru The Sun.

Cage se află acum la Los Angeles, unde a început filmările la “The Unbearable Weight of Massive Talent ”, unde joacă alături de Demi Moore.

Nicolas Cage și-a risipit avera de 200 milioane de dolari

Actorul, care a fost căsătorit de cinci ori, este de fapt falit de mai bine de 10 ani. Acesta dă vina pe contabilii săi, care l-au împins pe calea ”dezastrului financiar”.

Anul acesta, Nicolas s-a căsătorit pentru a cincea oară. Acesta i-a cumpărat miresei, Riko Shibata, care este cu 31 de ani mai tânără decât el, un inel de logodnă cu diamant negru.

Cei doi se logodiseră în august, în timpul unui apel video. Înainte de căsătorie au stat timp de 6 luni la depărtare unul de altul, din cauza pandemiei.

Cage a mai fost căsătorit cu Patricia Arquette, în perioada 1995 – 2001, dar și cu Lisa Marie Presley, timp de doi ani, în perioada 2002 – 2004.

A fost căsătorit și cu Alice Kim, cu care are un fiu de 15 ani, Kal-El. De altfel, Alice a fost de față la cea de-a cincea nuntă a actorului, ei rămânând în relații foarte bune.

A patra căsătorie a lui Cage a fost cu Erika Koike, în 2019, și nu a ținut decât 4 zile.

Nicolas Cage și-a risipit averea estimată la 200 milioane de dolari pe tot felul de cumpărături extravagante, începând cu o caracatiță de 150.000 de dolari până la craniul unui dinozaur de 300.000 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #ChismologíaAZ (@chismologiaaz)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024