Prima pagină » Cultural » Nicolai Tand are doi copii superbi și se mândrește cu soția sa. Ce spune faimosul bucătar despre primul mariaj eșuat

Nicolai Tand are doi copii superbi și se mândrește cu soția sa. Ce spune faimosul bucătar despre primul mariaj eșuat

23 feb. 2023, 09:59,
în Cultural

Nicolai Tand are doi copii superbi și se mândrește cu soția sa. Celebrul bucătar se declară un bărbat împlinit pe plan profesional și personal, însă preferă să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Nicolai Tand și soția lui, Monica, trăiesc de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste și se bucură din plin de rolul de părinți. Puțini sunt cei care știu că îndrăgitul chef a mai fost căsătorit, la fel și actuala parteneră de viață. Iată ce spune faimosul bucătar despre primul mariaj eșuat.

Nicolai Tand are doi copii superbi și se mândrește cu soția sa

Nicolai Tand este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Acesta are o carieră de succes în domeniul gastronomiei, dar face furori și în televiziune. Acesta a mărturisit în repetate rânduri că viața sa nu a fost una ușoară și a fost nevoit să muncească din greu încă din copilărie. Deși a avut parte de multe momente dificile pe plan personal și profesional, Nicolai Tand se declară în prezent un bărbat împlinit alături de cei doi copii și de soția sa, Monica.

Deși are un program încărcat, faimosul chef nu își neglijează familia. Acesta petrece mult timp cu copiii săi, Iancu și Ilona, și își răsfață soția ori de câte ori are ocazia. Nicolai Tand a dezvăluit că încearcă pe cât posibil să plece în mici vacanțe doar cu partenera sa de viață, astfel reușind să aibă o căsnicie fericită și să mențină armonia în cuplu. La rândul ei, Monica Tand are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se consideră norocoasă că l-a întâlnit. Aceasta a renunțat la cariera de model internațional și s-a întors în țară împreună cu alesul inimii sale, Nicolai Tand. În prezent, soția bucătarului se dedică familiei sale, dar și proiectelor pe care le are în domeniul de beauty și fashion. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele mariajului longeviv cu Nicolai Tand.

„E important să avem și timpul nostru, doar noi doi fără copii, pentru binele cuplului, pentru binele tuturor. E o chestie de zi cu zi, nu ceva ce ai dobândit și asta e. E o muncă permanentă, nu pot să zici gata, m-am căsătorit, am copii, e al meu. Nu se poate așa ceva. Respectul este foarte important într-un cuplu.”, a precizat aceasta.

Și celebrul prezentator tv Andi Moisescu se declară un bărbat împlinit alături de soție și copii. Deși a trecut prin momente grele în mariaj, acesta nu s-a gândit niciodată la divorț. La fel stau lucrurile și când vine vorba de Cabral. Carismaticul prezentator se bucură din plin de rolul de tătic și se mândrește cu femeia care i-a cucerit definitiv inima, Andreea Ibacka.

Ce spune îndrăgitul bucătar despre trecutul amoros

Puțini sunt cei care știu că Nicolai Tand a mai fost căsătorit cu o franțuzoaică, însă relația nu a durat prea mult și au ajuns la divorț. Acesta și-a refăcut viața alături de Monica Tand, care i-a dăruit doi copii. Și actuala lui soție a trecut printr-un mariaj eșuat, însă au depășit amândoi eșecul în dragoste, iar în prezent se bucură din plin de viață.

Nicolai Tand și soția sa, Monica, au avut parte de multe încercări în viața de cuplu, dar au reușit împreună să depășească de fiecare dată situațiile tensionate.

„Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine.”, a declarat acesta.

Nicolai Tand are o familie frumoasă de care este tare mândru. Faimosul bucătar se bucură de succes în carieră, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție și de cei doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *