Prima pagină » Sport » Nicolae Stanciu, lider în Cehia! Mijlocașul român a reușit o pasă decisivă în ultima victorie a Slaviei Praga!
Nicolae Stanciu, lider în Cehia! Mijlocașul român a reușit o pasă decisivă în ultima victorie a Slaviei Praga!

Nicolae Stanciu, lider în Cehia! Mijlocașul român a reușit o pasă decisivă în ultima victorie a Slaviei Praga!

23 nov. 2020, 02:00,
în Sport

Slavia Praga își menține poziția de lider în Cehia, după succesul la scor cu Opava. Nicolae Stanciu a fost integralist și a oferit assist-ul de la al treilea gol, marcat de Jan Kuchta.
Campioana Cehiei și-a continuat parcursul aproape perfect din acest debut de sezon. Slavia s-a impus, scor 6-0, pe terenul celor de la Opava. Kudela a deschis scorul în prima repriză, iar, după revenirea de la vestiare, „s-a dezlănțuit potopul”. Kuchta, cu o dublă, Boril, Sima și Musa au stabilit rezultatul final. Nicolae Stanciu a evoluat pe tot parcursul meciului și a reușit pasa decisivă de la golul al treilea al praghezilor.

Slavia se află în fruntea clasamentului din prima ligă cehă, cu 22 de puncte, după 8 runde. Cu 7 victorii și un singur rezultat de egalitate, formația lui Stanciu este la 4 lungimi în fața Spartei Praga, care are un meci mai puțin disputat. Neconvocat la ultima acțiune a echipei naționale, fostul jucător al FCSB-ului a bifat al șaselea joc în acest sezon în campionat și a marcat 2 goluri.

Echipa Slavia Praga, lideră și în Europa League

Campioana Cehiei ocupă prima poziție în grupa C din Europa League, cu 6 puncte, după 3 jocuri, la egalitate cu Bayer Leverkusen. Nice și Hapoel Beer Sheva sunt pe locurile 3, respectiv 4, cu câte 3 puncte. În următoarea partidă, joi, 26 noiembrie, Slavia se va deplasa în Franța, pentru duelul cu Nice. În tur, echipa lui Stanciu s-a impus la limită, scor 3-2.
În runda a doua, Slavia a învins-o pe Leverkusen, pe teren propriu, scor 1-0. Nicolae Stanciu a fost și înger, și demon pentru cehi: mijlocașul român a avut șansa să deschidă scorul în minutul 65 dintr-o lovitură de la 11 metri, însă acesta nu l-a putut învinge pe Hradecky din 2 tentative, pentru ca un sfert de oră mai târziu să se revanșeze cu o centrare perfectă din corner pentru Olayinka, care a adus victoria gazdelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *