Prima pagină » Radio » Actualitate » Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul. Cum arată casa și ce preț cere manelistul

Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul. Cum arată casa și ce preț cere manelistul

18 mai 2023, 10:42,
BZI.ro, în Radio

Manelistul Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul de lux care se află într-o zonă de munte, în apropiere de Petroșani. Locuința acestuia a fost adesea subiectul unor glume și mai era numită „Casa Albă”. Totodată, se mai spune despre casă că era așa de mare încât nepoții lui Nicolae Guță și-au făcut teren de fotbal pe terasă.

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică de petrecere. Așa că nu e de mirare că, de-a lungul anilor, Nicolae Guță a făcut o avere din muzică, lucru care se vede și din proprietățile pe care le deține. Una dintre acestea atrage atenția în mod deosebit, fiind vorba de casa pe care o are în apropiere de Petroșani. Recent s-a aflat că locuința, care pare un adevărat palat, a fost scoasă la vânzare.

Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul

Așadar, manelistul Nicolae Guță își vinde locuința din apropiere de Petroșani la un preț negociabil. Artistul și familia sa dețin un adevărat palat în județul Hunedoara, într-o zonă muntoasă de lângă Transalpina.

Familia Guță a decis să scoată la vânzare proprietatea pentru un preț de 950.000 de euro negociabil. Impozanta casă se află în apropierea de stațiunea Straja, într-o zonă de munte, iar în apropiere se află masivul Parâng și stațiunea de schi Straja.

„Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale.

Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României. Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust”, sunt detaliile din anunțul de vânzare.

Cum arată casa lui Nicolae Guță

De-a lungul anilor, Nicolae Guță și-a construit o casă imensă pentru a trăit alături de copiii săi. Locuința mai este cunoscută drept „Casa Albă”, datorită felului cum arată, deoarece Nicolae Guță și-a dorit ceva în genul reședinței președintelui Statelor Unite ale Americii. Ei bine, nu prea i-a ieșit arhitectului acest lucru, dar proprietatea este imensă.

Atât de mare încât nepoții săi și-au făcut un teren de fotbal pe terasa vilei. Nepotul lui Nicolae Guță, pasionat de sport, a decis să facă un mini-teren de fotbal pe terasa de la etajul vilei. Terasa casei lui Nicolae Guță nu este doar unul din locurile preferate ale familiei, ci poate fi transformată și în locație pentru evenimente.

„Proprietatea este pretabilă pentru sedii oficiale, hotel boutique, domeniu de vacanță, dar și pentru oricine își dorește să locuiască într-un imobil confortabil. Zona în care este amplasat imobilul este favorabilă, aflându-se în vecinătatea complexelor comerciale și a principalelor puncte turistice montane: Parâng, Straja, Voineasa, Pasul Vâlcan, Transalpina.

Date tehnice:

– Suprafață totală teren: 2200 mp
– Suprafață utilă casă: 530 mp
– Suprafaţa construită casă: 740 mp
– Suprafața curte: 1670 mp
– Număr dormitoare: 4 (fiecare cu baie individuală)
– Număr total băi: 6
– Număr bucătării: 1
– An construire: 2008 (cărămidă)
– Tip casă: individuală
– Încălzire: centrală termică pe gaz
– Acces auto, front stradal generos, poziționare directă din DN66
– Ansamblu supravegheat prin sistem video, interfon video, împrejmuire gard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *