Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicolae Guță face primele declarații, după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost băgată în spital de propriul soț

Nicolae Guță face primele declarații, după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost băgată în spital de propriul soț

06 iun. 2023, 21:38,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dana Roba este în stare gravă la spital și se luptă pentru viața ei, după ce propriul soț a lovit-o cu un ciocan. Vedeta a suferit o operație chirurgicală pe creier care a durat nouă ore, iar acum se află în stare critică la ATI, după ce a fost bătută crunt de tatăl fetițelor sale.

Nicolae Guță și Dana Roba au avut o relație tumultuoasă în urmă cu mulți ani și nu au mai păstrat legătura după ce s-au despărțit, însă manelistul nu a rămas indiferent atunci când a aflat că fosta lui iubită a fostmutilată de actualul ei soț.

Ce a spus Nicolae Guță despre drama prin care trece Dana Roba

Celebrul cântăreț a transmis că îi pare rău pentru ceea ce i s-a întâmplat Danei Roba, femeia cu care s-a iubit acum mulți ani.

Manelistul nu este de acord cu violența într-o familie și consideră că aceste evenimente nefericite îi afectează în special pe copii. De asemenea, Nicolae Guță este de părere că incidentul groaznic care a avut loc în familia Danei Roba a fost provocat de orgoliile celor doi soți, dar și de punctele de vedere diferite ale acestora.

„Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine! Mai ales dacă au copii, Doamne ferește! Sunt cei mai afectați. Si ei sunt într-un fel, dar mai ales celor mici nu le este ușor. Nu este bine să îți pară bine de răul nimănui. Probabil că sunt puncte de vedere diferite, orgolii, sau fiecare are părerile lui și s-a ajuns unde s-a ajuns”, a declarat Nicolae Guță, potrivit Spynews.ro.

Apropiații Danei Roba se roagă pentru ca aceasta să își revină

Prietenii și familia Danei Roba se roagă pentru ca vedeta să își revină, după ce a suferit o operație chirurgicală pe creier care a durat nouă ore. Din păcate, medicii sunt rezervați în ceea ce o privește pe fosta iubită a lui Nicolae Guță. Surse apropiate familiei au dezvăluit că starea de sănătate a acesteia este una critică, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său.

„Dana este într-o stare critică în continuare. Este o stare foarte critică. Noi suntem devastați” ,au precizat surse apropiate familiei, pentru WOWbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *