Prima pagină » Cancan » Nicolae Guță, după ce a fost acuzat că a câștigat 180.000 de dolari din donațiile de pe TikTok. „Niciodată nu am căutat să…”

Nicolae Guță, după ce a fost acuzat că a câștigat 180.000 de dolari din donațiile de pe TikTok. „Niciodată nu am căutat să…”

29 mart. 2024, 10:14, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Nicolae Guță a stârnit controverse în lumea manelelor după un live pe TikTok. Performanța sa a fost uimitoare. A strâns peste 180.000 de dolari din donații, depășind orice record anterior pe platformă. Cu toate acestea, succesul său a atras și critici din partea colegilor de breaslă, care nu sunt de acord cu modul în care a obținut banii.

Nicolae Guță este un nume de referință în lumea muzicii de petrecere din România. De-a lungul carierei sale, artistul a cunoscut un succes uriaș, bucurându-se de o popularitate constantă și de o apreciere considerabilă din partea publicului. Vocii sale inconfundabile i se datorează o vastă discografie de melodii care au animat petreceri și au adus bucurie nenumăratelor generații de ascultători. Chiar și în prezent, Nicolae Guță rămâne un artist de referință, ale cărui melodii continuă să fie fredonate și apreciate de publicul larg.

Nicolae Guță, despre donațiile de pe TikTok

Succesul fulminant al lui Nicolae Guță pe TikTok, unde a reușit să strângă 180.000 de dolari dintr-un singur live, a stârnit și invidia unor colegi de breaslă. Manelistul a atras critici din partea altor interpreți de muzică de petrecere, care nu privesc cu ochi buni performanța sa și modul în care a obținut această sumă considerabilă de bani.

Recent, Nicolae Guță a intervenit telefonic la emisiunea Xtra Night Show pentru a oferi un prim răspuns la criticile formulate de anumite persoane publice legate de suma considerabilă obținută (180.000 de dolari) în timpul unui live de patru ore pe platforma TikTok.

„Eu când fac acte caritabile, nu am nevoie nici de pese, nici de televiziune, nici să fiu filmat. Am făcut și eu și frați mei o mulțime de acte caritabile. Niciodată nu am căutată atunci cade am făcut o fatpta bună să fiu filmat sau să fiu în atenția televiziunilor. Nu trebuie să fie nicio televiziune.

Aș vrea să am zile să demonstrez câte acte de caritate am făcut eu și frații mei. Nu am filmat niciodată ceva, nu m-am rupt în stambe că am dat la săraci. Am tăcut și am dat în numele Domnului. Nu trebuie neapărat să am telefoane pe mine. Contează să le fac în numele Domnului.”, a mai spus Nicolae Guță, în cadrul intervenției telefonie pentru Xtra Night Show.

Cântărețul a adunat 80.000 de mii de dolari din donații

Recent, Nicolae Guță a avut o performanță remarcabilă pe platforma TikTok, reușind să atragă un public numeros și să obțină un succes considerabil.

Live-ul lui Nicolae Guță pe TikTok s-a dovedit a fi un succes uriaș, aducându-i artistului o sumă considerabilă de 180.000 de dolari. Cu toate acestea, din această sumă, Guță a păstrat doar un sfert, restul fiind reținut de platformă conform politicilor interne.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *