Prima pagină » National » Nicolae Ciucă se desparte de Ciolacu dacă ajunge la Cotroceni. Nu îl vrea premier pe Marcel
Nicolae Ciucă se desparte de Ciolacu dacă ajunge la Cotroceni. Nu îl vrea premier pe Marcel

Nicolae Ciucă se desparte de Ciolacu dacă ajunge la Cotroceni. Nu îl vrea premier pe Marcel

18 sept. 2024, 22:41,
Redacția BZI în National

Nicolae Ciucă, președinte PNL și candidatul liberal la prezidențiale, a spus, miercuri seara, la Digi 24, că, dacă ajunge președinte, nu-l va pune premier pe Marcel Ciolacu.

„Avem cel puțin cinci nume din PNL care se califică pentru funcția de premier. Există acest principiu de loialitate. Va fi un premier profesionist, ca nu va renunța la cota de impozitare de 16%, care va fi un partener al mediului de afaceri. Românii trebuie să meargă pe încredere.

Marcel Ciolacu vorbește de cota progresivă. Nu l-aș pune pe Marcel Ciolacu. România nu a ajuns la nivelul țărilor dezvoltate pentru a putea avea impozit progresiv. Uitați-vă la satul românesc. Îl apreciez pe Nicușor Dan, lucrez să-l conving să intre în PNL. Când a ajuns Marcel Ciolacu la guvern a găsit cea mai mare absorbție de fonduri europene. Nicolae Ciucă a muncit la Guvern, a adus bani. Am avut creștere economică, am scăzut deficitul bugetar””, a spus preșdintele PNL.

De ce l-ar vrea Nicolae Ciucă pe Klaus Iohannis pe listele parlamentare

Președintele PNL și candidat la prezidențiale, Nicolae Ciucă, a explicat ce se va întâmpla cu Klaus Iohannis și dacă va apărea pe listele liberalilor pentru parlamentare.

„Noi am făcut să redăm un drept oricărui cetățean din România de a candida și de a fi ales. În acest moment este dreptul unui cetățean de a candida.

De ce Ciucă sau Marcel Ciolacu au dreptul să aibă funcții în statul român? De ce unui om i se interzice de a candida?

Nu știm dacă va candida sau nu. Nu am vorbit cu domnul președinte.

Nu avea cum să ne ceară acest proiect. Domnului președinte nu i se poate reproșa nimic în ceea ce privește onestitatea. Vreți să ne uităm în urmă la celilalți președinți?

Klaus Iohannis ne ajută pe noi, pe PNL. Președintele Iohannis a fost ales de 6 milioane de românil. Dacă acum are 15-20& încredere, e clar că ne poate ajuta”, a spus Nicolae Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`