Prima pagină » National » Nicolae Ciucă nu mai face coaliție cu Elena Lasconi, după ce lidera USR a spus că „e nevoie de o igienizare în PNL”
Nicolae Ciucă nu mai face coaliție cu Elena Lasconi, după ce lidera USR a spus că „e nevoie de o igienizare în PNL”

Nicolae Ciucă nu mai face coaliție cu Elena Lasconi, după ce lidera USR a spus că „e nevoie de o igienizare în PNL”

24 iul. 2024, 17:58, 3 ,
în National

Nicolae Ciucă a anunțat miercuri, 24 iulie, la Senat, că nu se va întâlni cu Elena Lasconi în această săptămână, invocând un program aglomerat. Întâlnirea fusese anunțată anterior de lidera USR la Digi 24, însă declarațiile acesteia au stârnit nemulțumiri în conducerea PNL, conform unor surse din partid citate de HotNews.

Elena Lasconi dezvăluise recent că urma să aibă o întâlnire cu Nicolae Ciucă și subliniase că „PNL are nevoie de o distanțare de PSD și de o curățare”. Aceste comentarii au deranjat membrii conducerii PNL, care i-au sugerat lui Ciucă să amâne discuția, potrivit unor surse din partid.

„În această săptămână, având în vedere programul actual, nu ne putem întâlni. Dumneaei abia a preluat conducerea partidului și cred că ar trebui să se concentreze pe gestionarea acestuia. De PNL se ocupă cine trebuie”, a replicat președintele PNL în urma afirmațiilor Elenei Lasconi.

El a sugerat liderului USR să fie mai atentă în exprimarea opiniilor despre PNL.

„Există mult entuziasm în acest moment și ar fi bine ca, înainte de a ne exprima anumite opinii publice, să ne gândim mai bine la consecințe. Mă opresc aici”, a adăugat Ciucă.

Rareș Bogdan i-a transmis Elenei Lasconi „să-și vadă lungul nasului”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a criticat intervenția Elenei Lasconi la Prima News, considerând-o „ușor obraznică” și i-a recomandat să fie mai rezervată în comentarii.

Cu toate acestea, Ciucă a evitat să comenteze dacă va negocia un acord de susținere cu USR în cazul în care va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, programate pentru 8 decembrie.

De cealaltă parte, Elena Lasconi a avut o viziune diferită despre susținerea reciprocă între USR și PNL în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

„Cred că este de la sine înțeles. Dacă, să presupunem… Nu, n-ai cum… Tot o formațiune de dreapta ar trebui să susții, chiar dacă acum ești atât de aproape de PSD. Știu că există voci în PNL care au fost împotriva celei de-a doua alianțe cu PSD și care își doresc această curățare. Vom vedea”, a spus președinta USR la Digi24, citată de Agerpres.

Comentarii
  • Pai pnl a ajuns hartia igienica a psd-ului,cum drak sa nu faci igienizare!

  • Rares Bogdan este un nesimtit si a uitat ca a urat cu gura pana la urechi inainte de alegeri daca vor castiga,nu vor face nici o alianta cu PSD.Dupa ce au castigat alegerile cu promisiunea ca vor uita de PSD,ce au facut? Exact opusul sloganului de la alegeri.Sa-i fie rusine de N.E.S.I.M.T.I.T ca au inselat asteptarile celor care au crezut in sloganul sau si i-au oferit votul.

  • Păi dottorul ciuciu îîî se teme să nu fie dezverginat de părinte 1&2 lassconi ca deasemeni mucea cu rolex la păntrunjel se teme de părinți lgbq-piride că iar umbla la poponeață guru de fratemiuuu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024