Prima pagină » Actualitate » Nicolae Ciucă, despre vestea morții lui Alexei Navalnîi: ”Profund întristat”
Nicolae Ciucă, despre vestea morții lui Alexei Navalnîi: ”Profund întristat

Nicolae Ciucă, despre vestea morții lui Alexei Navalnîi: ”Profund întristat”

16 feb. 2024, 14:20, 6 ,
în Actualitate

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a reacționat la vestea morții opozantului rus Alexei Navalnîi, care a fost o voce fermă pentru democraţie şi transparenţă în Rusia, iar lupta sa împotriva corupţiei şi pentru drepturile omului nu va fi uitată. Ciucă afirmă că această pierdere tragică subliniază nevoia urgentă de democraţie reală în Rusia.

”Profund întristat de vestea decesului lui Alexei Navalnîi. O voce fermă pentru democraţie şi transparenţă în Rusia, lupta sa împotriva corupţiei şi pentru drepturile omului nu va fi uitată. Această pierdere tragică subliniază nevoia urgentă de democraţie reală în Rusia”, a transmis preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, într-un mesaj pe X.

Alexei Navalnîi a murit în închisoare

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a murit în închisoare, au anunţat vineri agenţiile ruse de presă şi Serviciul penitenciar din regiunea Iamalo-Neneţ, anunță Agerpres.

„În colonia corecțională nr. 3, condamnatul A.A. Navalnîi s-a simțit rău după o plimbare, pierzându-și aproape imediat cunoștința. Au fost efectuate toate măsurile de resuscitare necesare, care nu au dat rezultate pozitive. Medicii de pe ambulanță l-au declarat mort pe condamnat. Cauzele morții sunt în curs de stabilire”, a declarat Serviciul Federal al Penitenciarelor într-un comunicat.

Potrivit unei surse RT, cauza morții lui Navalnîi a fost un cheag de sânge, relatează MEDUZA.

Comentarii
  • Da, eventual o democrație condusă de Americani, la fel ca in multe state Europene. Am văzut ce înseamnă democrația in America… Americanii au nevoie de un mapetz, la fel ca Bideu, Zele, Iohanis si mulți altii din Europa pe care sa îi comande după bunul plac. Democrația adevărată nu mai exista. Navalni a fost democratul americanilor…

  • Ciuca, maCiuca esti PROfund???? ai fatza de Bombonel…ca si Nastase proFUNDul!!!

  • Asa si lla noi dupa alegeri sobolanii dictatorii comunisti de acum,tradatorii de tara vor face toti subit infarct,avc ,vor cadea jos si vor krapa . Otrava pentru sobolani se gaseste.

  • pRO KOOR NU PROfund DAR DA DOAR CONTRE SUDORIPARUL SCLAV

  • Terchea Berchea

    Mesajul DR- ului ciucă: aaaaaaaa, aaaaaaaa, aaaaaaa…

  • Nu știam noi românii ce iubire mare era intra Ciucă și decedatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024