Prima pagină » National » Nicolae Ciucă, despre cele patru miliarde de euro care au sosit în țară – VIDEO
Nicolae Ciucă, despre cele patru miliarde de euro care au sosit în țară - VIDEO

Nicolae Ciucă, despre cele patru miliarde de euro care au sosit în țară – VIDEO

14 feb. 2022, 18:31,
BZI.ro, în National

Premierul României, Nicolae Ciucă, a anunțat astăzi ca Executivul va aproba un proiect de hotărâre în scopul implementării reformelor, investițiilor și proiectelor finanțate din fondurile alocate României prin Mecanismul European de Redresare și Reziliență.

„În baza aceste noi hotărâri am convingerea că vom continua să ducem la bun sfârşit toate obiectivele şi jaloanele care stau pe agenda Guvernului pentru primul trimestru şi desigur să putem să accesăm cu adevărat primele sume din banii care au sosit deja în ţară şi aici vorbim de cele aproximativ 4 miliarde euro”, a afirmat prim-ministrul.

Ședința de astăzi, un pas important pentru români

În cadrul ședinței, Nicolae Ciucă a afirmat că acțiunile efectuate astăzi reprezintă pași importanți în implementarea reformelor, investițiilor și proiectelor finanțate din fondurile alocate României.

„Este foarte important să subliniem că astăzi facem paşi importanţi în implementarea reformelor, investiţiilor şi proiectelor finanţate din fondurile alocate României prin Mecanismul European de Redresare şi Rezilienţă. Avem toate elementele cuprinse în hotărârea de Guvern pe care a generat-o Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. În baza aceste noi hotărâri am convingerea că vom continua să ducem la bun sfârşit toate obiectivele şi jaloanele care stau pe agenda Guvernului pentru primul trimestru şi desigur să putem să accesăm cu adevărat primele sume din banii care au sosit deja în ţară şi aici vorbim de cele aproximativ 4 miliarde euro”, a declarat Nicolae Ciucă, în debutul şedinţei de luni a Executivului.

Nicolae Ciucă i-a cerut astăzi soluții lui Virgil Popescu pentru criza energiei

În cursul săptămânii acesteia, ministrul Virgil Popescu trebuie să prezinte la cererea prim–ministrului Nicolae Ciucă câteva soluţii pentru a rezolva criza energiei din România.

În cazul în care, conform unor surse din partid, PSD nu ar fi de acord cu aceste măsuri, probabilitatea ca formaţiunea politică să iasă de la guvernare este mare. În acest moment totul depinde de propunerile lui Virgil Popescu, ministrul Energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *