Prima pagină » National » Nicolae Ciucă, despre atacurile venite din partea PSD, dar și despre alegerile prezidențiale: „Nu-mi este teamă de absolut nimic, nici de Marcel Ciolacu”
Nicolae Ciucă, despre atacurile venite din partea PSD, dar și despre alegerile prezidențiale: „Nu-mi este teamă de absolut nimic, nici de Marcel Ciolacu”

Nicolae Ciucă, despre atacurile venite din partea PSD, dar și despre alegerile prezidențiale: „Nu-mi este teamă de absolut nimic, nici de Marcel Ciolacu”

25 iul. 2024, 21:40,
BZI.ro, în National

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit, joi seara, la B1 TV, despre atacurile venite dinspre PSD, dar și despre alegerile prezidențiale.

„Nu par dezarmat de atacurile venite dinspre PSD. Faptul că mi-am asumat candidatura, înseamnă că sunt înarmat. Am văzut toate aceste atacuri, ele vin în contextul în care noi trebuie să ne ocupăm de alte probleme. Nu trebuie să pierdem timp cu ele. Vor face deliciul întregii campanii.

Am optat și am avut o abordare echilibrată. În acest context, stabilitatea politică ne-a garantat să trecem țara prin situații de criză.

Românii așteaptă de la noi să dăm dovadă de responsabilitate. Nu trebuie să facem slogan din linia roșie sau galbenă. Noi trebuie să avem certitudinea că ceea ce se stabilim, discutăm și se voncretizează vin în folosul oamenilor.

În acest moment este un echilibru care ne permite să guvernăm țara. Când se vor trece liniile roșii, vom discuta. Vom analiza și vom vedea ce putem face”, a spus Nicolae Ciucă.

„Nu-mi este teamă de absolut nimic, nici de Marcel Ciolacu”

De asemenea, Nicolae Ciucă declară public că nu îi este frică de Marcel Ciolacu.

„Nu iau decizii și PNL nu ia decizii legate de dezamăgirile sau satisfacțiile cuiva. Voi candida pentru că așa a fost dintotdeauna. Nu-mi este teamă de absolut nimic, nici de Marcel Ciolacu.

Este devreme să facem scenarii cu cine ajunge în turul 2. Eu consider că trebuie să facem să continuăm pregătirea pentru această cursă. Indiferent cum se numește candidatul, nu poate nimic singur, are încrederea cetățenilor când vin la vot”, a spus Nicolae Ciucă, întrebat despre alegerile prezidențiale.

Premierul Marcel Ciolacu a reamintit care sunt priorităţile acestui Guvern, argumentând că aude prea multe discuţii în ultimele zile „despre linii roşii sau galbene”.

„Acest Guvern nu este al vreunui partid, acest Guvern este al României!”, a afirmat el, la o zi după ce liderul PNL Nicolae Ciucă a subliniat, referitor la introducerea impozitului progresiv susţinută de PSD, că aceasta reprezintă „o linie roşie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
25 iulie 2024
25 iulie 2024