Prima pagină » National » Nicolae Ciucă anunță că va candida la alegerile prezidențiale după ce obține acordul filialelor partidului
Nicolae Ciucă anunță că va candida la alegerile prezidențiale după ce obține acordul filialelor partidului

Nicolae Ciucă anunță că va candida la alegerile prezidențiale după ce obține acordul filialelor partidului

15 iul. 2024, 22:00,
BZI.ro, în National

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la Washington, într-un interviu difuzat luni seară de Antena 3, că va candida la alegerile prezidențiale după ce obține acordul filialelor partidului.

„În momentul de față ar trebui să am o decizie a partidului, o decizie în Consiliul Național, dar în momentul de față voi candida pentru că sunt președintele PNL dar înainte de toate trebuie să obțin aprobarea partidului și de aceea, în această perioadă, voi merge în toate filialele PNL să îmi câștig încrederea și votul de la PNL. Am foarte mare încredere în PNL, s-a văzut asta la locale, de la 14-16% am reușit să închidem alegerile locale la 30%, asta înseamnă mobilizare și o treabă bine facută”, a declarat Ciucă, întrebat dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale.

Liderul PNL a adăugat că proiectul unui candidat comun cu PSD la alegerile prezidențiale „nu mai poate să se deruleze”.

„Eu cred foarte mult în șansa mea, șansa PNL, am încredere în forța PNL, iar asta se va vedea”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă a fost afectat de atacul lui Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a răspuns:

„Nu mă așteptam să vină cu o asemenea chestiune. Trebuie să știi cum să gestionezi atacul respectiv, dacă nu îl gestionezi bine s-ar putea să te întorci în defensivă cu chestiuni mai dureroase”.

Șeful Senatului a participat în această perioadă la Summitul NATO

Șeful Senatului a participat în această perioadă la Summitul NATO de la Washington.

G4Media a scris la începutul lunii mai cum Nicolae Ciucă și-a lansat campania de prezidențiabil cu panouri publicitare pe autostrăzi și clipuri video promovate pe net.

Zeci de panouri publicitare uriașe cu Ciucă sunt amplasate pe marginea autostrăzilor din toată țara, iar pe rețelele sociale PNL promovează clipuri video în care șeful partidului e umanizat.

Campania de prezidențiabil a fost lansată după ce Nicolae Ciucă a declarat în repetate rânduri că PNL trebuie să aibă propriul candidat la prezidențiale și că el e dispus că candideze la cea mai înaltă funcție din stat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *