Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nick Casciaro și Loredana Groza petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Maria Sacchi, iubita câștigătorului X Factor reacționează

Nick Casciaro și Loredana Groza petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Maria Sacchi, iubita câștigătorului X Factor reacționează

07 ian. 2022, 21:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Loredana Groza și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, petrec tot mai mult timp împreună în ultima perioadă, și de asemenea imortalizează fiecare moment. Ei bine, recent, au apărut în mediul online mai multe fotografii îndrăznețe cu cei doi, astfel că iubita italianului a reacționat. Ce mesaj le-a transmis Maria Sacchi!

Loredana Groza și Nick Casciaro au surprins pe toată lumea cu pozele lor, astfel că nu sunt puțini cei care s-au întrebat dacă nu cumva formează un cuplu. Ei bine, auzind acestea, Maria Sacchi, iubita câștigătorului de la X Factor și-a făcut simțită prezența.

Cum a reacționat iubita lui Nick Casciaro când a văzut pozele cu el și Loredana Groza

Imediat cum a aflat că este câștigătorul concursului X Factor, Nick Casciaro a decis că este momentul să mai petreacă câteva zile în România, bineînțeles, în compania Loredanei Groza, mentorul care l-a dus spre succes.
Ei bine, deși s-au afișat în ipostaze destul de compromițătoare împreună, Maria Sacchi, iubita lui Nick Casciaro, nu s-a arătat revoltată, ci din contră, a ținut să își manifeste iubirea față de partenerul ei de viață chiar în văzul tuturor, asta pentru a nu lăsa loc de speculații în urma pozelor cu artista.

„La multi ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus. La multi ani, Casci!”, este mesajul postat de Maria Sacchi, relatează libertateapentrufemei.ro.

Cum a reacționat Nick Casciaro când a văzut mesajul postat de iubita lui

Nick Casciaro i-a promis iubitei sale că o va lua de soție dacă va câștiga concursul X Factor, astfel că acum, când totul a devenit realitate și a primit marele premiu, viitoarea soție l-a surprins profund cu mesajul pe care i l-a postat.

Impresionat de cuvintele pline de dragoste ale Mariei Sacchi, Nick Casciaro a mărturisit în mediul online că i-au dat lacrimile atunci când a citit. De asmenea, a ținut să-i mulțumească acesteia pentru tot sprijinul de care a dat dovadă, dar mai ales pentru iubirea necondiționată.

„Lacrimi, atâtea lacrimi. Am plâns în 2021 mai mult decât am plâns adunat în ultimii 10 ani”, a spus câștigătorul „X Factor” 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *