Niciun suspect în cazul jafului din casa oamenilor de afaceri din Iași! Hoții au plecat cu 500.000 de lei și 30.000 de euro. Singurul indiciu: o dubă albă – FOTO

29 ian. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Polițiștii ieșeni nu au nici măcar un suspect după jaful din casa oamenilor de afaceri. Alarma a fost dată în tot județul Iași, însă nici până acum nu s-au găsit hoții. Familia prădată a rămas fără o adevărată avere

Zilele trec, iar polițiștii din Iași nu au niciun suspect în cazul jafului de la Hârlău. După mai bine de două săptămâni de la spargerea ca în filme, oamenii legii nu au decât un indiciu: o dubă albă. Hoții au fost extrem de atenți la detalii, iar în urma lor nu au rămas prea multe probe. Au avut și ceva noroc. Nu au fost surprinși nici de camerele de supraveghere din zonă. Toate acestea fac misiunea polițiștilor grea.

Niciun suspect după jaful din casa oamenilor de afaceri din Iași

Polițiștii au intrat pe fir la scurt timp după jaf.

„La data de 12 ianuarie 2024, în jurul orelor 12:41, Poliția Orașului Hârlău a fost sesizată, prin apel unic de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că din locuința sa, din orașul Hârlău, i-au fost sustrase mai multe bunuri. Din cercetări a rezultat că, la aceeași dată, persoane necunoscute, prin forțarea unui geam de la parter, ar fi pătruns în interiorul locuinței, de unde ar fi sustras un seif în care se afla o sumă importantă de bani, în lei și valută, precum și bijuterii. În cauză a fost întocmit doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Iași, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și în vederea identificării autorilor”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

În câteva minute, seiful a fost încărcat în dubă

Totul avea să se întâmple în centrul orașului Hârlău, unde s-a produs un jaf în doar câteva minute. O dubă în care se aflau mai multe persoane a intrat în curtea vilei, iar indivizii au pătruns în casă, de unde au scos un seif plin cu bani, lei și valută, dar și bijuterii. Polițiștii ieșeni continuă investigațiile, însă până acum nu au dat de urma hoților.

Cel mai probabil, infractorii au împărțit deja prada. Banii pe care aceștia i-au furat, cel mai probabil, nu vor mai fi recuperați niciodată. Familia păgubită are afaceri cu fructe și legume la Hârlău. Acum rămâne de văzut dacă polițiștii din Iași vor putea da de hoți. Cert este că au trecut mai bine de două săptămâni de la jaful din casa oamenilor de afaceri din Iași, iar tâlharii sunt liberi.

Comentarii
  • militia incapabila si incompetenta din Iasi doarme de 20 de ani incontinuu ,nu mai au oameni profesionisti …doar lasi ,amortiti ,babalaci ,se joaca pe telefoane in loc sa rezolve cazuri ….

  • Un kkat de stiere. Politia e pe urmele lor 100%. Aștepta poate ii vor prinde in flagrant cu ceva. Îi vor saltă într-o dimineață la 6 pe toți deodată.

  • Au dat bon fiscal la vanzarea legumelor? Cand merg la piață nu am primit Bon Fiscal...că cică ei ( vânzătorii de legume) nu trebuie sa aibe case de marcat. Data viitoare cer o E-factură de la ăștia care vând barabule in piață🥰

    Banii INTODEAUNA se țin într-o bancă! Sumele mari de bani ( sper să aibe documente justificative) provenite din comerțul de leguminoase se țin într-un cont bancar iar titular poate fi pusă DOAR soacra ( ea se pricepe bine la finanțe). 😋

    ● ÈU AȘA FAC: TOT SALARIUL MEU ÎL DAU SOACREI SĂ-L ȚINĂ !

    REZULTATUL?

    NU MAI AM BANI DE ȚIGĂRI, NICI DE BĂUTURĂ ȘI NICI SEX CU ALTE FEMEI NU MAI FAC….NADA, ZERO VIAȚĂ SOCIALĂ, ZERO PARIURI SAU BERE CU BĂIEȚII !🤤

  • Adio ,dinero

  • militia din harlau niciodata nu a facut nimic bun societatii..au avut doar ratati de militieni pensuonati la 40 de ani-ex-Ungureanu un cocalar care doar a incasat salarii ..sunt multe ex..pacat..!nesiguranta oamenilor cu asa politie!

  • Clar că NU te-a lăsat Ungureanu sa-i souuji meelu, altfel n-ai fi așa opărită!

  • „Miliția de la Hârlău ți-a băgat neamurile infractoare la răcoare, d-asta nu-i poți înghiți, nu-i așa???

  • e de inteles cine ii scrie pt Ada..doar un cocalar pensionar la 40 de ani nascut cu mai putin creier ..asa au fost politistii la harlau..speram in generatia noua sa si faca munca cu respect!

  • Ia spune tu „ada”, câți de-ai tăi au înfundat pușcăria???

  • Lectii de viata

    Copiii mei dragi, nimic pe lumea asta nu dureaza o vesnicie. Nimic nu e al nostru.

    Trebuie sa tratam orice lucru ca si cum ne-a fost imprumutat. Vine o vreme cand trebuie sa inapoiem totul. Chiar si viata.

    Asta este, nu ai ce sa-i faci.

    Capul sus pentru cei pagubiti, bine ca sunt teferi.

  • Da, milițieni marca Mishu

  • “Cert este că au trecut mai bine de două săptămâni de la jaful din casa oamenilor de afaceri din Iași, iar tâlharii sunt liberi.” Care tâlhari vere ca oamenii sunt springari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *