Prima pagină » Actualitate » Niciun ieșean pe lista de conducere a PSD! Paul Stănescu: „Iașul nu și-a găsit locul pe listă. Asta e. Ce, îmi faceți anchetă?”
Niciun ieșean pe lista de conducere a PSD! Paul Stănescu: „Iașul nu și-a găsit locul pe listă. Asta e. Ce, îmi faceți anchetă?”

Niciun ieșean pe lista de conducere a PSD! Paul Stănescu: „Iașul nu și-a găsit locul pe listă. Asta e. Ce, îmi faceți anchetă?”

27 aug. 2024, 02:00, 3 ,
Alexandra MAISNER în Actualitate

Niciun ieșean nu și-a găsit locul pe lista de conducere a PSD. Este dovada incontestabilă a faptului că Iașul nu prezintă niciun interes pentru organizația politică

Sâmbătă, 24 august 2024, a fost organizat la București Congresul PSD. În cadrul întâlnirii, a fost validată candidatura lui Marcel Ciolacu pentru alegerile prezidențiale, dar a fost desemnată și noua conducere a organizației politice. Pe listă nu se află niciun politician pesedist ieșean.

Niciun ieșean pe lista de conducere a PSD. Secretarul general Paul Stănescu: „Nu și-a găsit locul”

Dovada clară și incontestabilă că Iașul nu mai reprezintă nimic pe scena politică din România a fost evidențiată sâmbătă, 24 august 2024, când a fost votată conducerea PSD. Niciun ieșean nu se află pe listă. Reporterii BZI l-au sunat pe Marcel Ciolacu pentru a-l întreba care sunt motivele pentru care niciun politician din Iași nu a fost desemnat în vreo funcție de conducere, însă acesta nu a răspuns apelurilor repetate. Însă, în campania electorală, cu siguranță, își va face simțită prezența în regiunea Moldovei pentru a „cerși” votul ieșenilor.

În căutarea unui răspuns, reporterii BZI au sunat la secretarul general al organizației politice, Paul Stănescu, iar acesta a fost deranjat când a fost întrebat care este motivul pentru care Iașul nu a fost băgat în seamă și niciun politician nu se află pe lista de conducere. Mai mult, Paul Stănescu s-a arătat iritat și a încheiat brusc discuția telefonică atunci când a fost întrebat dacă, printre motivele pentru care niciun om politic din Iași nu este pe lista de conducere, este cauzat de rezultatul rușinos la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024.

„Țara asta are 41 de județe, nu puteau fi din toate. Da, nu și-a găsit locul. Dacă nu și-a găsit, o să și-l găsească. Nu sunt tensiuni între PSD și filiala de la Iași. Nu și-a găsit Iașul, de data asta, locul pe listă. Mă întrebați cam multe, nu s-a regăsit pe listă, mă întrebați prea multe. V-am dat răspunsul, acum ce-mi faceți? Anchetă, ce-mi faceți? Sărut-mâna, vă mulțumesc! V-am răspuns, sunt 41 de județe, nu au fost 41 de locuri. Asta e. Mulțumesc foarte mult, la revedere”, a declarat Paul Stănescu, secretar general PSD, senator.

PSD Iași nu contează nici pentru Marcel Ciolacu, nici pentru orice politician de la București. Iașul este și va fi pus la coada listei. Politicienii locali nu au niciun cuvânt de spus. PSD Iași nu mai are oameni, amintim aici că Bogdan Cojocaru a demis, recent, toată filiala municipală. Marcel Popa a stat în Parlament ani de zile, dar nu s-a remarcat cu nimic. Toată lumea l-a ocolit. Senatorul nu a făcut nimic pentru Iași și pentru ieșeni, niciun parlamentar, senator, deputat nu a pus punctul pe „i” și nu a fost interesat ca Iașul să se dezvolte. Au urmărit și urmăresc, în continuare, doar să primească indemnizații și pensii speciale. Niciunul dintre ei nu s-a remarcat și nu s-a zbătut ca Iașul să fie pe lista conducerii PSD. Toți au plecat la București, să-i pupe picioarele lui Marcel Ciolacu și să primească ultimele directive, pe care să le pună în practică la Iași. Organizația politică de la Iași nu este vizibilă la București. Regiunea Moldovei, preponderent, Iașul, este vizitat de politicienii de la București doar în campaniile electorale, când îi mint cu nonșalanță și le promit oamenilor proiecte nerealizabile doar pentru a mai primi un vot. Este inadmisibil cum Iașul este doar carne de tun, iar regiunea este doar folosită. Este clar de ce, de la București, nu vin bani pentru infrastructură, de ce autostrada este desenată doar pe hârtie, de ce toate proiectele se blochează la București. Iașul nu este băgat în seamă din cauza politicienilor care nu își dau interesul și care sunt portarii lui Marcel Ciolacu, în loc să îl înfrunte și să se zbată pentru ieșeni.

Menționăm că niciun PSD-ist din Iași nu a răspuns apelurilor telefonice din partea reporterilor BZI pentru a oferi un punct de vedere referitor la lista conducerii organizației politice. Bogdan Cojocaru, președintele PSD, a trimis un mesaj scurt: „Îmi pare rău, nu pot vorbi”.

Iată lista echipei de conducere PSD

Președintele PSD, a fost ales Marcel Ciolacu, prim-vicepreședinți PSD, au fost alesi Sorin Grindeanu și Daniel Bălăuță. Florin Nicolae Jianu este vicepreședinte Antreprenoriat, IMM și Mediul de Afaceri. Vicepreședinte – Muncă și Protecție Socială, a fost aleasă Lia Olguța Vasilescu. Vicepreședinte – Dezvoltare Regională și Locală, Gheorghe Șoldan, vicepreședinte Administrație și Infrastructură, Gabriel Valer Zetea, vicepreședinte Afaceri Europene, Vasile Dîncu. Au mai fost aleși Victoria Stoiciu, vicepreședinte Relația cu ONG-uri și Dialog Civic, Mihnea Costoiu, vicepreședinte Educație și Cultură, Elisabeta Lipă, vicepreședinte Sport, Marian Neacșu, vicepreședinte Regiunea București – Ilfov, Dumitrița Glica, vicepreședinte Regiunea Centru, Corneliu Ștefan, vicepreședinte Regiunea Sud, Ionuț Florin Pucheanu, vicepreședinte – Regiunea Sud-Est. Vicepreședinte Regiunea Sud-Vest, a fost ales Iulian Claudiu Manda, Laurențiu Nistor, vicepreședinte Regiunea Vest, Emil Radu Moldovan, vicepreședinte Regiunea Nord-Vest, Adrian Dragoș Benea, vicepreședinte regiunea Nord-Est. Paul Stănescu a fost ales secretar general PSD, iar Mihai Tudose, președintele Consiliului Național.

Niciun ieșean nu și-a găsit locul pe lista de conducere a PSD. Este dovada incontestabilă a faptului că Iașul nu prezintă niciun interes pentru organizația politică, iar PSD-iștii din Municipiu nu au niciun cuvânt de spus la București.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii
  • Mihai Popescu

    Cum să aibă Psd Iasi la Bucuresti oameni in cinducere cu scursuri ca Macovei, Toma , Catea ,facuti deputați la apelul de noapte, care nu au facut nimic pentru Iasi si organizatie, timp de 8 ani.Penibilul e ca aceste scursuri, mai ales directorul de campanie de la locale, unde s a pierdut cu brio cu oameni adusi de Macovei, gen Elvis vor sa mai fie odata parlamentari.
    Plecwti acasa trădătorilor si lasati Psd.
    Cojo tu ar trebui sa faci curat intre acesti impostori

  • Afara cu porcul de Laicu di. PSD
    E UN SPAGAR SI OPORTUNIST

  • Ciobene esti cel mais slab secretar de partid.
    Iauzi platit de partid.
    Cojocaru trebuie sa te demita urgent pentru binele organzqtiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *