Prima pagină » Local » Nici nu îți poți imagina ce iese din mâinile acestei hairstyliste din Iași. La doar 23 de ani, Geolina Mounir face furori cu propriile creații – FOTO

Nici nu îți poți imagina ce iese din mâinile acestei hairstyliste din Iași. La doar 23 de ani, Geolina Mounir face furori cu propriile creații – FOTO

29 apr. 2023, 02:00, 2 ,
Ștefana Șovea în Local

Geolina Mounir este o tânără în vârstă de 23 de ani, pasionată de hairstyle. De aproximativ șase ani face tot felul de coafuri femeilor din Iași, dar și celor din alte zone, care vin special la ea

Pasiunea tinerei pentru hairstyle a început încă de la o vârstă fragedă. De la împletirea părului colegelor de clasă a ajuns să își formeze propriile cliente fidele și să aranjeze anumite persoane publice.

Prin împletit, ieșeanca își găsește liniștea. „Sunt o persoană agitată de fel, iar prin împletit găsesc o terapie”

o poză cu Geolina Mounir și artista internațională Sevdaliza

În cadrul festivalului „Catedral Music Festival” ce a avut loc în Iași, tânăra ieșeancă Geolina, s-a ocupat de părul artistei internaționale Sevdaliza

Pasiunea Geolinei pentru hairstyle a început încă de la vârsta de nouă ani. Tânăra povestește că le împletea părul colegelor din școală și că o făcea din pură pasiune. Din cauza faptului că extensiile erau destul de scumpe, ieșeanca rupea eșarfele pe care le găsea prin casă și le punea în părul fetelor.

„Pasiunea mea pentru păr a început încă de când eram mică, pe la nouă ani, aș putea spune. Împleteam fetele mai mici decât mine și mă bucuram atunci când vedeam că le place ceea ce fac. Pe la vârsta de 16 ani, în liceu, mă știau fetele din alte clase și veneau să le fac la păr.

Pe vremea aia nu erau extensii sau, dacă erau, nu mi le permiteam pentru că împleteam din pasiune, nu și de dragul banilor, așa că rupeam eșarfele de prin casă și le puneam fetelor. Eu sunt o persoană agitată, iar prin împletit găsesc o terapie. Automat sunt liniștită dacă lucrez, împletind și împletind mai mereu”, mărturisește Geolina Mounir, hairstylist.

Geolina mărturisește că a stat și zece ore la un hairstyle, fără pauze. Acum, aceeași lucrare o poate termina în cinci ore.

„Acum le aranjez pe fete la studio, colaborez și cu fete la machiaj, e cu totul o altă atmosferă. Din ce știu, mai sunt fete în Iași care fac asta, dar pentru mine nu mai există concurență, a existat când am fost mai micuță și consider că asta m-a ambiționat să ajung cine sunt acum.

Cel mai mult am stat zece ore la un hairstyle, am făcut niște codițe afro. Zece ore fără pauze, deoarece eu, dacă iau pauze dese și lungi, mă lungesc și mai tare. Asta a fost pe la început, dar pentru aceeași lucrare la păr stau cinci ore acum, este și normal, pentru că a trecut timpul și m-am perfecționat”, adaugă Geolina Mounir, hairstylist.

Geolina Mounir, hairstylista din Iași, a coafat-o pe artista internațională Sevdaliza. „Când mi-a scris personal Sevdaliza am început să plâng de fericire”

o poză cu coafura realizată de către Geolina Mounir

Tânăra spune că este o persoană agitată și că prin împletit ea găsește o terapie

În cadrul „Catedral Music Festival”, ce a avut loc în Iași, Geolina s-a ocupat de părul artistei internaționale Sevdaliza. Tânăra povestește că artista căuta un hairstylist în Iași, pe perioada festivalului. Niște fete au recomandat-o pe Geolina, astfel că Sevdaliza a căutat-o personal pe tânără și așa a urmat colaborarea între cele două.

„Într-o seară stăteam în pat și mă uitam la story-urile Sevdalizei și am văzut că ea caută un hairstylist în Iași. Sincer am crezut că e o glumă și că e vorba de un alt oraș, apoi mi-au scris câteva cliente că ele au lăsat mesaje unde mă recomandau. Le-am mulțumit și cam atât, nu mă așteptam să fiu eu aleasă, mai ales că e o cântăreață internațională.

După care am primit e-mail de la staff-ul Sevdalizei și am început să râd pentru că nu îmi venea să cred. Eu mă gândeam că face cineva o glumă proastă, așa ca nu am răspuns. Apoi, mi-a scris Sevdaliza personal, moment în care am început să plâng de fericire, eram șocată”, adaugă Geolina Mounir, hairstylist.

Talentul, pasiunea și munca sunt principalele atribute care o caracterizează pe Geolina Mounir, hairstylista din Iași. Ea dovedește că prin muncă și perseverență poți ajunge unde îți propui.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`