Prima pagină » Bursa Barfelor » Nevasta candidatului și-o ia constant peste ochi
Nevasta candidatului și-o ia constant peste ochi

Nevasta candidatului și-o ia constant peste ochi

29 nov. 2023, 02:00, 7 ,
în Bursa Barfelor

La final de rubrică, babele mută bobul și în zona politichiei bahluiene, de unde vin niște vești tare dubioase. E vorba despre Mariusică Brobodea, ăla care vrea să ajungă primar anul viitor, cu zero șanse. Se aude tot mai des în ultimul timp că Brobodea are o relație deosebită cu gaborii din târg, adică se văd de mai multe ori pe săptămână. De ce? Pentru că își terorizează nevasta, apelând la șuturi și pumni. Femeia ar fi cam disperată și sună la gardă de câte ori începe scandalul. De la ce s-or stuchi cei doi nu se știe. Dar despre apucăturile lui Brobodea se știa dinainte, cu mulți ani. Nici cu celelalte partenere nu s-a comportat mai frumos. E de urmărit treaba asta. Dacă se trezește nevasta cu niște plângeri o să-l cam încurce treaba asta pe Brobodea în campania electorală.

Comentarii
  • Mariusică, bate-te frate cu un șmecher dacă te ține, nu mai da în femei ca mârletele, ești bărbat sau ce naiba?

  • pe toate le-a caftit,mizerabilul.

  • Pe Madalina,nevasta- sa prima a ucis- o tot el ,acest criminal Bodea i- a tras pumni in kap pana saraca Madalina a murit,ea se lupta cu moartea,bodea se distra cu toate kur- vele. Bodea criminalul !! Criminalul!Criminalul!

  • O copila pe care a crescut- o bodea in secret de cand era minora,deh prostalanul babalic are nevoie de pu- ta prospatura. A ucis- o pe prima nevasta cu care are un copil,o ucide si pe a doua cu care are un copchil. Fatuca trebuia sa- l asculte pe tah- su care nu a fost deacord sa se nenoroceasca cu un curvar ca Bodea. Criminalul criminal ramane toata viata! Gunoiul!

  • Si dobitocul asta Bodea cand va lua niste pumni in cap si niste shuturi in fund de la ieseni? Urmeaza. Totul se plateste cash si in natura.

  • Și acest animal, bătăuș de femei, este lăsat liber?!?
    Această rușine a Iașului îndrăznește să mai iasă din casă?!?
    Mâine nu scapă…

  • Trebuie fugarit din Iasi,cu pumni si picioare in kur, a nenorocit multi ieseni pentru interesele lui murdare,sa- l nenorocim si noi pana sa- i sune apa in bostan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *