Prima pagină » Cultural » Neti Sandu, vacanță împreună cu familia. Cum s-a distrat vedeta la Paris

Neti Sandu, vacanță împreună cu familia. Cum s-a distrat vedeta la Paris

28 aug. 2023, 11:39, 1 ,
în Cultural

Neti Sandu a avut parte de o vacanță liniștită împreună cu familia. Cunoscuta astroloagă de la PRO TV a călătorit în Franța, mai exact la Paris, iar din imaginile postate pe Instagram se poate observa că este extrem de fericită.

Ea se simte foarte bine în acest loc, dar și în compania celor dragi. Neti Sandu se află într-o vacanță alături de familia sa, iar pe rețelele sociale a împărtășit o fotografie în care apare alături de nepoata sa celebră, Alice Kapelovies (32), una dintre fiicele surorii sale, Mari Kapelovies.

Neti Sandu, vacanță împreună cu familia

Alice este considerată vedeta familiei în ceea ce privește sportul, pentru că este o jucătoare de volei de succes și face parte din echipa națională.

În prezent, Alice este căpitanul echipei CSO Voluntari. În afară de Alice, Neti mai are o nepoată, Andreea, care are doi copii. Astfel, Neti se bucură și de doi strănepoți, Alexia și Darius. Talentul sportiv pare să fie o trăsătură caracteristică în familia lor, deoarece și strănepoata, Alexia, este o jucătoare de volei promițătoare. Până la vârsta de 19 ani are deja numeroase realizări remarcabile.

Alexia Căruțașu este considerată cea mai bună jucătoare de volei din România în ultimele două sezoane și evoluează în prezent în Turcia. La doar 19 ani, ea a semnat un contract cu Vakifbank Istanbul, cel mai mare club de volei feminin din lume.

De ce nu a mai dorit vedeta să își refacă viața

Neti Sandu și-a asumat rolul de femeie singură de mulți ani și nu își dorește să mai aibă o relație. Prezentatoarea a mărturisit că este fericită și împlinită alături de prieteni și de familie. Vedeta a dezvăluit recent că este o persoană care nu se poate adapta atât de ușor și că nu mai dorește să sufere din nou din dragoste.

,,Astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu. El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa. Acum, privind înapoi, mă întreb cum de mi-a fost atât de ușor să stau 10 ani cu cineva… Acum mi se pare un sport extrem. (…)

Înainte era modelul părinților foarte puternic, cu greutățile prin care au trecut împreună. Acum, dacă ești stăpân pe tine, nu ai neapărat nevoie de cineva. Poți să-ți crești singur un copil, lucru care pe vremea noastră nu era așa… și nici mentalitatea nu permitea”, a declarat aceasta.

Recent, Neti Sandu a avut parte de o vacanță liniștită împreună cu familia, la Paris.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Ce càuta asta la „Cultural”?!
    Articolul are 0 vizualizări, semn că e de umplutura și nu interesează pe nimeni ce a făcut baba asta in concediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024