Prima pagină » Actualitate » Neti Sandu şi-a dezvăluit secretul! Nu are legătura cu peruca sau cu Busu

Neti Sandu şi-a dezvăluit secretul! Nu are legătura cu peruca sau cu Busu

07 iun. 2024, 09:12,
în Actualitate

Neti Sandu şi-a dezvăluit secretul! Celebra astrologă a mărturisit că, atunci când alinierea astrelor nu este chiar benefică pentru o anumită persoană, ea evită să-i dezvăluie horoscopul.

Neti Sandu şi-a dezvăluit secretul!

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute astroloage din România, iar fanii abia așteaptă să audă noutățile despre zodii de la aceasta, astfel că există momente în care o opresc pe stradă pentru a afla ce spun astrele.

Neti Sandu a spus că este mereu oprită de fani pentru a face poze cu aceștia sau a le dezvălui câteva noutăți despre zodii. Aceasta a punctat că nu este necesar să le explice ceva complicat oamenilor care își doresc să audă ce urmează în viața lor.

„Lumea vrea să afle de la mine ce urmează, indiferent că mănânc, că alerg, să stau pe loc, că sunt singură sau că sunt cu lume! Nu au nicio treabă! Eu nu aș avea curaj niciodată să fac asta. Dacă mănânc, le spun că nu pot să fac atunci poză cu ei, că sunt cu cineva la masă. Îmi zic: “Bine, vă așteptăm!» Ulterior, dacă mă găsesc în magazine, le zic da, dar în general fac poză în dreptul unui perete gol ca să nu fac reclamă. Nu îi refuz! Trebuie să le zic ceva scurt. (n.r. – despre horoscop) Ei nu au nevoie să le explic ceva complicat! M-am învățat. Trebuie să zic că o să fie bine și gata!”, a spus Neti Sandu.

Mai mult, Neti Sandu a punctat că niciodată nu le spune apropiaților în cazul în care vede că o să se întâmple ceva neplăcut în viața lor, ci doar îi sfătuiește să aibă răbdare. Cât despre ce face și ea în momentele critice, prezentatoarea de televiziune ne-a mărturisit că nu recurge la decizii riscante atunci când urmează perioade grele:

„De multe ori sunt într-o pasă proastă și le spun: «Trebuie să ai răbdare! A intrat Marte în Balanță, iar tu ești Balanță! Nu are cum să fie bine! E un moment de criză, dar trece!». Nu e voie să spui! Orice carte de astrologie începe că așa ceva, că nu ai voie să spui ceva rău! Omul poate schimba. Chiar dacă e o iminență de moarte sau de accident, omul își poate schimba atitudinea interioară!“, a menționat Neti Sandu.

Neti Sandu şi Busu se cunosc de 30 de ani

Neti Sandu și Florin Busuioc sunt doi dintre cei mai vechi și apreciați prezentatori de la PRO TV, au fost subiectul multor zvonuri de-a lungul timpului care sugerau că ar forma un cuplu, deși sunt colegi de peste 30 de ani. Însă, într-o apariție recentă la emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au abordat subiectul într-un mod plin de umor.

Cei doi au contracarat zvonurile conform cărora ar forma o pereche. Plină de umor, realizatoarea rubricii „Horoscop“ a recunoscut că a abandonat ideea de a convinge telespectatorii despre natura relației lor, căci n-a putut demonta nici zvonurile că ar purta perucă.

„Toată lumea ne vede ca pe o pereche. Toată lumea mă întreabă ce zice soția lui. Nimic, ce să zică? Avem o relație relaxată. Dacă nu am reușit să conving lumea că nu am perucă, ce să îi conving legat de Busu că avem o relație“, a mai zis Neti Sandu şi-a dezvăluit secretul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *