Prima pagină » Cancan » Neti Sandu, mereu la înălțime. Ce spune prezentatoarea horoscopului despre operațiile estetice
Neti Sandu, mereu la înălțime. Ce spune prezentatoarea horoscopului despre operațiile estetice

Neti Sandu, mereu la înălțime. Ce spune prezentatoarea horoscopului despre operațiile estetice

01 mart. 2021, 15:14,
BZI.ro, în Cancan

Probabil nu există român care să nu o știe pe Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului mereu la înălțime, deși nu are o statură impresionantă. Fiind una dintre vedetele fidele ale Pro TV, Neti Sandu este prezentatoarea horoscopului de un sfert de veac. Debutul ei s-a produs în 1995, alături de Florin Călinescu, în emisunea matinală „Ora 7, Bună dimineața”.

Prezentatoarea Neti Sandu, în vârstă de 62 de ani, este o prezență binecunoscută în spațiul media din România. Este una dintre vedetele incontestabile ale Pro TV, imaginea ei fiind strâns legată de a televiziunii din Pache Protopopescu. O figură discretă în ceea ce privește viața personală, Neti Sandu acceptă foarte rar să vorbească despre ea.

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului mereu la înălțime

Așa cum aminteam, prezentatoarea horoscopului este o fire deosebit de discretă în ceea ce privește viața privată. Așadar, dacă se știe totuși ce vârstă are Neti Sandu și care este data nașterii, un alt aspect cu privire la aceasta suscită interesul fanilor. Și este vorba tocmai despre ce înălțime are Neti Sandu. Ei bine, acest detaliu nu se regăsește nicăieri pe internet, dar cu toate acestea se presupune că prezentatoarea horoscopului de la Pro TV ar avea o înălțime de aproximativ 1,57 m, cel mult 1,60 m.

Un alt aspect din viața privată al horoscopistei Neti Sandu este cel cu privire la viața ei de familie. Astfel, nu se știe dacă are o relație în prezent, însă în trecut ea a povestit că a fost căsătorită pe când avea 24 de ani, mariaj care a rezistat numai doi ani. De asemenea, a mai avut o relație de lungă durată, cu un actor, care s-a terminat brusc în 1995.

Ce spune horoscopista despre operațiile estetice

Deși preferă să nu apară atât de des în public, vedeta TV a declarat că este mulțumită de felul în care arată. Mai mult, a precizat că nu intenționează să-și ascundă adevărata vârstăși este împotriva operațiilor estetice.

„Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea ce depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit. Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără, și bătrână”, a spus Neti Sandu.

Imaginea lui Neti Sandu, folosită de site-uri dubioase

Probabil deoarece este o persoană discretă, anumiți oameni s-au gândit să profite de prezentatoarea horoscopului. Astfel, se profită de notorietatea ei fiindu-i asociată imaginea cu diverse afaceri. Chiar Neti Sandu a povestit la un moment dat că a fost avertizată de mai mulți fani cu privire la anumite site-uri care prezintă horoscopul sau chiar vând anumite lucruri în numele ei. Cunoscuta astroloagă i-a prevenit pe oameni în legătură cu această situație pentru a nu ajunge și ei victime ale escrocilor.

„Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am site, n-am blog! Nu vând nimic! Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar apoi preluate pe site-ul știrileprotv.ro.

De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a povestit Neti Sandu, o vedetă la înălțime pe această nișă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *