Prima pagină » Radio » Actualitate » Neti Sandu dezvăluie secretul tinereții sale. Horoscopista nu a folosit creme până la 40 de ani
Neti Sandu dezvăluie secretul tinereții sale. Horoscopista nu a folosit creme până la 40 de ani

Neti Sandu dezvăluie secretul tinereții sale. Horoscopista nu a folosit creme până la 40 de ani

19 dec. 2022, 11:16,
în Radio

Invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, Neti Sandu a dezvăluit secretul tinereții sale, precizând care este ritualul său de îngrijire. Cea mai îndrăgită specialistă în zodii nu își arată deloc vârsta în pofida celor 64 de ani pe care îi are. Neti Sandu a recunoscut că a început să folosească creme și alte produse cosmetice abia după vârsta de 40 de ani.

Neti Sandu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Pro TV. Îndrăgita prezentatoare a horoscopului apare de peste 25 de ani pe „sticlă” și este una dintre vedetele fidele. Recent, ea a fost invitată la emisiunea matinală a trustului din Pache Protopopescu și a vorbit printre altele și despre rutina sa zilnică de îngrijire.

Neti Sandu, despre secretul tinereții sale

Neti Sandu are 64 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, astrologul de la Pro TV are o siluetă și un ten de invidiat. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, specialista în zodii a dezvăluit la ce trucuri de frumusețe apelează. Neti Sandu își cumpără cremele de la Plafar și folosește capsule cu colagen și acid hialuronic pentru față. Ea a început să folosească creme pentru față abia după vârsta de 40 de ani.

„Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față. Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka, de la Plafar. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka.

Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”, a dezvăluit Neti Sandu.

Nu este vegană, dar se hrănește sănătos

În ceea ce privește stilul de viață și alimentația, prezentatoarea TV a dezvăluit că este o persoană cumpătată. Dieta ei se bazează în special pe legume, mai ales legume fierte. Deși nu este vegetariană, aceasta spune că mănâncă destul de rar carne. Preferă să mănânce din când în când carne de pui sau de rață.

„Nu sunt vegană. Mănânc și pui și rață. Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des. Mai degrabă, merg o dată la restaurant și mănânc rață cu ananas, îmi fac pofta, simt gustul și apoi mă potolesc și mă întorc la legumele mele”, a mai povestit Neti Sandu.

Cum va petrece Neti Sandu de sărbători

Este binecunoscut faptul că Neti Sandu este o persoană foarte discretă atunci când vine vorba despre familie și viața personală. Cu toate acestea, horoscopista a dezvăluit că va petrece sărbătorile de iarnă în Istanbul. Mai mult, ea a precizat că își dorește de la Moș Crăciun, dar și de la anul care vine, să fie sănătoasă, să descopere lucruri noi, dar și să călătorească, atât fizic, cât și cu mintea.

„De sărbători o să mă duc în Istanbul la nepoți și strănepoți. Am vrut să le facem o surpriză și să ne ducem la ei, dar și ei au vrut să ne facă o surpriză și apoi vin și ei în România. Ei sunt cu antrenamentele acolo. O să mă duc cu Alice acolo, ne plimbăm pe acolo, ne plimbăm și cu ei și apoi ne întoarcem. (…) Aș vrea să călătoresc mai mult pentru că toată viața este o căutare. Mă interesează aventura și să văd ce pot să mai fac. Îmi propun să fac totul anul viitor, iar în 2023 o să fie mai bine pentru toată lumea”, a mai spus astrologul de la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024