Prima pagină » Cancan » Neti Sandu are o biografie impresionantă. Ce suferințe ascunde îndrăgita vedetă

Neti Sandu are o biografie impresionantă. Ce suferințe ascunde îndrăgita vedetă

05 mai 2022, 10:48,
BZI.ro, în Cancan

Celebra prezentatoare a horoscopului, Neti Sandu, are o biografie impresionantă. Dincolo de zâmbetul afișat și de energia debordantă, aceasta ascunde o poveste de viață uluitoare și drame greu de imaginat. Dacă pe plan profesional Neti Sandu se bucură de succes și are o carieră longevivă, puține lucruri se știu despre biografia prezentatoarei. Mereu discretă când vine vorba de planul personal, aceasta a încercat să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Iată ce suferințe ascunde îndrăgita vedetă.

Neti Sandu are o biografie uluitoare

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de horoscop din România. Cu o carieră de succes în televiziune, vedeta este extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă. Mereu zâmbitoare și de un optimism molipsitor, Neti Sandu ascunde suferințe greu de imaginat.

Multă lume se întreabă de ce a ales vedeta să fie singură, dar și care este motivul pentru care nu are copii. Dincolo de succesul pe plan profesional, Neti Sandu a avut parte de multe provocări în viața privată.

Celebra prezentatoare a fost căsătorită o singură dată, la vârsta de 24 de ani, însă după doi ani de mariaj a ajuns la divorț. După despărțirea dureroasă de soț, aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 10 ani, însă a fost părăsită de partener într-un mod tulburător. Mai mult, Neti Sandu a trecut cu greu peste despărțire și a fost la psiholog timp de 5 ani. Bărbatul cu care avea o relație a decis să o părăsească pe îndrăgita vedetă și și-a explicat decizia printr-un bilet.

„Eu de-aia n-am luptat niciun milimetru şi nu i-am cerut nicio explicaţie, pentru că eu n-aş fi avut nicio posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza. (…) Dacă nu ar fi plecat şi dacă nu s-ar fi întrerupt totul atât de dureros, de-o cruzime rară – că în prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă, iar eu când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău.”, a mărturisit vedeta.

De atunci, Neti Sandu nu a mai dorit să își refacă viața și și-a asumat rolul de femeie singură. O altă vedetă care are o biografie surprinzătoare este Cristina Bâtlan. Celebra antreprenoare a trecut printr-un divorț dureros după ce a aflat că este înșelată de soț.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Oana Andoni, știrista de la Pro Tv. Colega de breaslă a lui Neti Sandu are o căsnicie frumoasă și este răsfățată de soț. Aceasta se bucură de viața de familie și se declară o femeie fericită și împlinită.

Ce spune îndrăgita vedetă despre suferințele din viața privată

Neti Sandu a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor și ce suferințe ascunde. Prezentatoarea rubricii horoscop de la Pro Tv a mărturisit care au fost cele mai grele momente din viața privată, dar și care este cel mai mare regret al acesteia.

,,Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.

Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic.”, a mărturisit prezentatoarea.

Deși a suferit enorm pe plan amoros, Neti Sandu își păstrează optimismul și simțul umorului și aduce zâmbetul pe chipul tuturor de fiecare dată când apare la tv. Vedeta demonstrează că este o femeie puternică și se dedică în totalitate profesiei, dar și nepoțelelor de care este tare mândră.

Îndrăgita prezentatoare Neti Sandu are o biografie surprinzătoare și o carieră de succes în televiziune. Vedeta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și vorbește de puține ori despre suferințele din viața privată.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *