Prima pagină » Actualitate » Nesimțirea secretarului lui Marcel Ciolacu! Mihai Precup nu știe cât câștigă: ”Parcă 24.000 de lei net, nu știu!”

Nesimțirea secretarului lui Marcel Ciolacu! Mihai Precup nu știe cât câștigă: ”Parcă 24.000 de lei net, nu știu!”

07 mart. 2024, 16:00, 2 ,
în Actualitate

Într-o perioadă în care fiecare român strânge cureaua când vine vorba de cumpărarea alimentelor de bază, secretarul lui Marcel Ciolacu, Mihai Precup, nu știe ce salariu are. Atât de aroganți au ajuns reprezentanții ciumei roșii PSD și febrei galbene PNL. Vă imaginați câți bani produce acesta dacă nici nu mai știe cât câștigă!

Mihai Precup, conducătorul agenției de stat responsabilă cu monitorizarea patrimoniului statului și care are sub ordine 1.400 de companii, pare să nu fie conștient de veniturile sale. Declarația sa către presă a fost surprinzătoare și arogantă: „În ceea ce privește venitul meu lunar, cred că este în jur de 24.000 de lei, net, dacă nu mă înșel.”

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL mimează austeritatea

Așa cum românii s-au obișnuit, austeritatea este doar declarativ pentru că în realitate, ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL își angajează clientela de partid pe sume mari de bani și pe funcții mai degrabă decorative, înființate doar pentru ei.

Recent înființata Agenție pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice pare să ofere cele mai avantajoase salarii din sectorul bugetar din România, cu remunerații ce pot ajunge la mii de euro. Deși la momentul actual are doar 33 de angajați, se estimează că numărul acestora s-ar putea tripla în viitor.

Chiar dacă ocupă o poziție cheie într-o instituție responsabilă cu verificarea eficienței întreprinderilor publice și a fluxurilor financiare, Mihai Precup pare să nu aibă o cunoaștere exactă a propriilor venituri lunare.

„Salariul meu este, cred că nu mă înșel, în jur de 24.000 de lei, net, cu un supliment de 50%. Este conform grilei de salarizare, plus o majorare de 50% pentru angajații care lucrează cu fonduri europene”, a menționat Precup, conform informațiilor Realitatea Plus.

Zeci de milioane de euro pentru o agenție care nu face nimic

Bugetul anual al agenției, estimat la aproximativ 20 de milioane de euro, va fi compus din tarifele de monitorizare, precum și dintr-o cotă parte din veniturile companiilor și din amenzile impuse. Cel mai probabil, în practică, agenția nu o să facă nimic. Revenind la șeful agenției, menționăm că acesta este omul de încredere a covrigarului Marcel Ciolacu.

În vârstă de 38 de ani, Mihai Precup a deținut funcția de secretar de stat în cancelaria premierului Marcel Ciolacu, premierul care nu și-a dat Bacalaureatul,  și anterior a ocupat aceeași funcție în cadrul Ministerului Finanțelor, în perioada când portofoliul era deținut de PSD, conform surselor Realitatea Plus.

În 2020, el a candidat atât pentru un post de consilier în cadrul Primăriei Capitalei, cât și pentru un mandat de senator în alegerile parlamentare, reprezentând partidul Pro România, condus la acea vreme de Victor Ponta.

În concluzie putem observa că, pentru a o suta oară, statul își bate joc de alegători! Puterea formată din PSD și PNL îi umilește pe românii care resimt din plin efectele proastei guvernări pentru că în doar trei ani prețurile la alimente s-au dublat.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Mamaaaaaa …… ce salarii nesimtite au astia de la stat.
    Cu salariul astuia s-ar putea plati de exemplu 7 – 8 femei de serviciu, care daca acestea nu ar fi ar sta astia in mizerie, pentru ca ei sunt invatati cu slugi, ei nu fac nimic.

  • Sugeti- ne pu- la la toti romanii ciolacu,ciuca iohannis si toata camarila voastra Asteptam sfarsitul vostru ,in puscarii, puscariasilor infractori . Acum este sfarsitul dictaturii teroriste comuniste psd- pnl , zero voturi sobolanilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024