Prima pagină » Actualitate » Nepoata lui Nicolae Guță ar vrea șterse aceste imagini de pe internet! Cum arată transgenderul Sonia Ferrari

Nepoata lui Nicolae Guță ar vrea șterse aceste imagini de pe internet! Cum arată transgenderul Sonia Ferrari

19 mart. 2024, 08:53,
în Actualitate

Nepoata lui Nicolae Guță ar vrea șterse aceste imagini de pe internet! Sonia Ferrari este nepoata Sorinei Guță, fosta iubita a artistului Nicolae Guță, este femeie transgender și nu s-a ferit niciodată să vorbească despre acest lucru și despre schimbările pe care le-a făcut. Mai mult, aceasta spune că mătușa ei a susținut-o în toate aceste demersuri.

Nepoata lui Nicolae Guță ar vrea șterse aceste imagini de pe internet!

Sonia Ferrari, care a fost cerută, de curând, de soție cu un inel foarte rar și extrem de scump, după cum ne-a mai declarat ea, s-a gândit să facă o nouă schimbare departe de ochii curioși ai celor care o cunosc, și a plecat în Turcia. Blondina nu se aștepta ca imaginile să ajungă în țara sa natală.

Sonia Ferrari a apelat la implantul de păr, iar imaginile cu ea, postate de clinica care a făcut intervenția, au fost făcute publice. Nepoata Sorinei Guță poartă o perucă și se confruntă cu o alopecia destul de gravă. Toată partea de sus a capului este lipsită de păr.

Părul blond, îngrijit și lung al Soniei Ferrari ascunde de fapt o problemă destul de inestetică, care probabil îi crea un mare disconfort, dacă aceasta ales să apeleze la transplantul autolog, o procedură prin care zonele lipsite de păr sunt acoperite cu păr recoltat de la același pacient, din zone precum ceafa, barba sau pieptul.

Ce-i drept, Sonia Ferrari nu a postat aceste imagini, care nu o surprind în cea mai bună postură. Nepoata Sorinei Guță pare „ca scoasă din cutie“ atunci când iese în public, iar ipostaza în care a apărut nu credem că o bucură foarte tare.

Cine este Sonia Ferrari

Marcel Guță a fost nepotul celebrului manelist până la vârsta de 26 de ani, când și-a dorit să devină femeie. Sonia Ferrari și-a schimbat genul, apelând la specialiștii din Thailanda, operație pentru care a plătit 50.000 de euro.

Sonia a vorbit deschis despre dorința sa de a deveni „o ea”, mai ales că încă din adolescență și-a dat seama de latura sa feminină. Are și câteva vedete pe care le consideră un adevărat idol, pentru felul spectaculos în care arată, numărându-se inclusiv și Loredana Chivu.

„Nu mi se pare important că sunt nepoata lui Nicolae Guţă. Da, sigur că mă ştiu bine cu familia lui, am şi cântat cu Nicolae, pe vremea când eram băiat. Nu ştiu dacă ştiţi sau dacă v-aţi dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescenţă că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să-mi fac unghiile, am făcut şi operaţie de schimbare de sex, în Thailanda. La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat şi că trebuie să fiu femeie. Mi-am pus implanturi cu silicon, mi-am scos grăsimea de pe abdomen, mi-am îndreptat bărbia, mi-am pus buze, un aqua-filling în fese“, a povestit Sonia Ferrari.

Acum, pe internet au apărut imagini cu Sonia Ferrari în Turcia, unde și-a făcut implanturi de păr. Nepoata lui Nicolae Guță ar vrea șterse aceste imagini de pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *