Prima pagină » Cancan » Nepoata lui Florin Salam îşi va înmormânta tatăl: „Promit că o să fiu cuminte”

Nepoata lui Florin Salam îşi va înmormânta tatăl: „Promit că o să fiu cuminte”

28 sept. 2020, 15:09,
în Cancan

Durere mare în familia celebrului manelist Florin Salam. Nepoata lui Florin Salam îşi va înmormânta tatăl după ce acesta a murit pe patul de spital, după o lungă suferinţă şi o luptă crâncenă cu mai multe boli grave, printre care şi infecţia cu noul coronavirus.

Fiica lui Nelu Stoian este devastată de durere. Fratele lui Florin Salam va fi condus pe ultimul drum, iar adolescenta cu greu poate percepe faptul că nu-şi va mai vedea tatăl niciodată.

Nepoata lui Florin Salam îşi va înmormânta tatăl

Bianca, fiica lui Nelu Stoian urmează să-şi conducă tatăl, în numai 2 zile, pe ultimul drum. Adolescenta are inima sfâşiată de durere, iar pe contul ei de Facebook, a postat un mesaj emoţionant pentru acesta în care i-a promis că va fi cuminte, dar i-a şi mulţumit pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

”Tăticul meu, asta a fost mesajul tău pentru mine de ziua mea … astăzi realizez că de acum înainte nu o să te mai am lângă mine, nici măcar să-ţi aud vocea .
Te iubesc extraodinar de mult şi îţi mulţumesc că eşti cel mai bun tată din lume şi că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar dacă eu îmi doresc să ai grijă de mine de aici lângă mine, ştiu că acolo sus unde te-ai dus o să mă îngrijeşti în continuare cel puţin la fel cum ai făcut-o şi până acum. Îţi promit că o să te fac mândru şi că o să ţin cont de toate sfaturile tale, îţi promit că o să fiu cuminte şi o să fiu un exemplu exact aşa cum ţi-ai dorit tu, tăticul meu .
Mi-aş dori să pot să te mai ţin măcar o dată în braţe şi să-ţi simt căldura sufletului tău şi să pot să mai vorbesc cu tine să-ţi spun cât de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! P să-mi fie dor de tine sufletul meu …❤️”, a scris Bianca Stoian pe Facebook!

Fratele lui Florin Salam va fi condus pe ultimul drum pe 30 septembrie, cu doar o zi înainte ca manelistul să împlinească vârsta de 41 de ani. Nelu Stoian va fi înmormântat lângă Fanica, prima soţie a artistului.

Sicriul cu trupul fratelui lui Florin Salam a fost adus acasă

Lacrimi şi durere în familia lui Florin Salam! Fratele manelistului, Nelu Stoian, a fost adus acasă, numai că între patru scânduri. Fiica lui este sfâşiată şi nu se poate dezlipi de sicriul cu trupul fără viaţă al tatălui său. Sicriul cu trupul fără viaţă al lui Nelu Stoian a fost adus acasă, la familie. Fratele lui Florin Salam s-a stins pe patul de spital, după o lungă suferinţa şi o luptă crâncenă cu mai multe boli grave, printre care şi infecţia cu noul coronavirus.

Nelu Stoian a fost adus acasă într-un sicriu sigilat, iar rudele şi-au strigat imediat durerea. Mai mult, fiica lui a fost nedezlipita de sicriu şi lacrimile i-au curs pe obraji necontenit…Din informaţiile apărute în presă, se pare că Florin Salam şi-ar dori ca fratele său să fie înmormântat alături de Fanica.

Nelu Stoian a stat în spital 2 luni

Internat de două luni din cauza Covid-19, fratele lui Florin Salam s-a stins la spital. Familia i-a fost alături în tot acest timp şi Florin Salam chiar a făcut un apel public atunci când nu mai ştia nimic despre starea sa de sănătate.

Fratele lui Florin Salam suferea de diabet şi de obezitate, era cardiac, iar complicaţiile apărute după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 i-au fost, din nefericire, fatale.

Până în ultima clipă, familia a crezut într-un miracol.

„Noi spunem în continuare că totul va fi bine, pentru că va fi bine, aşa credem noi. Soţia lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, aşteptam în continuare o minune”, a declarat una dintre rudele apropiate ale manelistului pentru publicaţia Gândul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`