Prima pagină » Actualitate » Nemernicilor, luați labele de pe îndemnizația mămicilor! PSD-PNL, nu mai amanetați viitorul României

Nemernicilor, luați labele de pe îndemnizația mămicilor! PSD-PNL, nu mai amanetați viitorul României

09 feb. 2024, 15:34,
în Actualitate

Una dintre cele mai mari mizerii pe care au putut să le facă coaliția de guvernare PSD-PNL, în frunte cu Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă a fost să taxeze indemnizația mămicilor. Suprataxarea acestei indemnizații este absolut șocantă în contextul în care și așa, mămicile încasau 85% din salariu.

PSD-PNL suprataxează indemnizația mămicilor

Într-o mișcare surprinzătoare și profund nepăsătoare față de nevoile cetățenilor, Guvernul PSD-PNL a adoptat o decizie care va aduce un impact negativ major în viețile familiilor și a celor bolnavi. Instituirea unei taxe de 10% pe concediile medicale este o lovitură dureroasă pentru românii care se confruntă cu momente dificile de sănătate sau care trebuie să aibă grijă de copiii lor bolnavi. Această măsură este mai mult decât o simplă taxă; este o manifestare a lipsei totale de empatie și solidaritate din partea celor care sunt în poziții de conducere.

Impozitarea indemnizațiilor pentru concediile medicale și de maternitate începând cu ianuarie 2024 arată clar că Guvernul nu înțelege sau nu își asumă responsabilitatea față de protejarea sănătății și bunăstării cetățenilor. În loc să ofere sprijin și ajutor în momentele delicate, acești politicieni se grăbesc să pună o povară financiară suplimentară pe umerii celor care deja se luptă să facă față.

Este evident că interesele politice ale PSD și PNL sunt prioritare în fața bunăstării populației. Această taxă nouă, impusă sub pretextul de a aduce fonduri pentru alegeri, nu este decât o dovadă a disprețului față de nevoile reale ale oamenilor. Este momentul că cetățenii să se ridice și să respingă aceste politici iresponsabile și egoiste, cerând un guvern care să îi reprezinte cu adevărat și să își asume responsabilitatea pentru binele comun.

Vor să comaseze alegerile pentru a face economie

Pe de altă parte, tot de la premisa de a face economii se vrea și comasarea alegerilor. Ciuma roșie (PSD) și febra galbenă (PNL) consideră că vor economisi peste 1 miliard de lei odată cu această comasare. Ceea ce fac PSD-iștii cu PNL-iștii este pur și simplu interzicerea dreptului la vot, îngrădirea nelegală a acestuia.

Explicăm faptul că la alegerile europarlamentare au dreptul la vot toți cetățenii României, indiferend unde s-ar afla. Dacă ai domiciliul în București și în ziua votului de afli la Cluj, poți vota fără griji la alegerile europarlamentare.

În schimb, la alegerile locale pot vota doar cei care se află în localitatea de domiciliu. Concret, dacă te afli în Cluj, dar ai domiciliul la București, atunci poți vota doar la alegerile europarlamentare, interzicându-ți – fără a te regăsi în vreuna dintre situațiile enumerate în art.35 din Constituția României. Marcel Ciolacu, covrigarul șef care și-a luat Bacalaureatul la 28 de ani consideră că românii sunt proști. Nimic mai fals.

În 2024, atât Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor privi cum românii se vor ridica și îi vor sancționa la vot. 2024 este anul în care România va începe să arate altfel, anul în care românii vor fi tratați cu respect, cu seriozitate, fără instabilitate și incertitudini! Chiar dacă ei vor să ne inducă frica prin diverse declarații despre război despre așa spusele partide extremiste, le vom arăta că vom vota așa cum ne dictează conştiinţa.

Comentarii
  • Criminalii psd- pnl,criminalii psd- pnl,criminalii psd- pnl ,talibanilor psd- pnl ,talibanii Colacu ,Maciuca ,iohannis ati transformat Romania in afganistan,hu ciuma rosie pcr a lui colacu,hu deareea holera galbena pnl – a lui maciuca si iohanis,criminalilor tradatorilor la puscarieeere,mortii mami voastre magarilor ,un kkt voturi

  • Criminalii psd- pnl,criminalii psd- pnl,criminalii psd- pnl ,talibanilor psd- pnl ,talibanii Colacu ,Maciuca ,iohannis ati transformat Romania in afganistan,hu ciuma rosie pcr a lui colacu,hu deareea holera galbena pnl – a lui maciuca si iohanis,criminalilor tradatorilor la puscarieeere,mortii mami voastre magarilor ,un kkt voturi magarilor,analfabetilor,criminalilor,coruptilor,criminalilor sa ne taxati va rugam magarilor kakatul la toti romanii si sa – l mancati cu familiile voaste ,bagami- as de prosti ce suntem ca nu va taiem capul cu toporul la toti criminalii de la guvernare/ distrugerea romanilor

  • O mare economie ar face daca ar recalcula (ca tot le place recalcularea) pensiile speciale date nesimtitilor; apoi ar reduce numarul directiilor, asociatiilor, agentiilor mancatoare de bani si de stat degeaba; ar reduce numarul parazitilor din institutiile statului, la strictul necesar.

  • Cine a vandut apa Pascanenilor catre IUDA de la Iasi, sa fie blestemat de Dumnezeu si
    Mântuitorul nostru Iisus Hristos si de Preacurata lui Maica, si de 4 sfinti evanghelisti
    si de sfintii verhovnici apostoli Petru si Pavel si de ceilalti si de cei 318 sfinti parinti
    purtatori de Dumnezeu de la Nicheea, si de toti sfintii care din veac au
    placut lui Dumnezeu, si sa fie asemenea lui Iuda si blestematului Arie.

    Ei sunt Blestematii Pascaniului care fara frica de Dumnezeu au votat PENTRU vanzarea apei catre
    ApaVital Iasi si au vandut veneticilor, viitorul copiilor nostri pentru 15 lei un mc de apa

    Dorin Nechifor – PNL

    Diana Acsinte – PNL,

    Enea Neculai – PNL

    Vasile Anton – PNL

    Andrei Varca – PNL

    Simona Palade – PSD

    Alexa Bogdan – PSD

    Gabriela Nedelcu – PSD

    Marius Putintelnicu – PSD

    Apostol Carmen – PSD

    Vasile Haldan – PSD

    Vasile Axinte – PSD

    Vasile Balau – PSD

    Stefan Voinea – PPDD

    [i][b]”BLESTEMAT FIE EL, IN VECII VECILOR.

  • Pacientul roman

    Cea mai mare greseala au facut-o cu impozitarea concediuliu medical…asa o prostie..mai rar!si in prag de alegeri!

  • Toate impozitarile inventate de colacu si maciuca sunt furt legalizat la buzunarul contribuabilului roman ca sa nu mai ramana la nimeni niciun leu din salarul minim pe economie care este oricum zero, sa muncesti ca sclavul fara salar si sa nu ai nimic de mancare pe masa la copii. Furt legalizat prin ordonanta de guvern,la buzunarul romanilor astea sunt impozitarile inventate de acesti nemernici care mai vor si voturi ,pu-la voturi.

  • Nu stiu coruptii si tradatorii de la guvernare ce inseamba sa traiasca romanul care munceste din salariil minim pe economie ,sa mai ai si copil sau copii. Ei, aceste sugative ale banului public au afaceri pe spinarea noastra si salarii de la 20.000 lei in sus. Nataraii … si noi prostii de ce nu- i dam jos? Presedinta Ungariei Katalin a demusionat in urma unui protest masiv al maghiarilor care i- au cerut demisia. Noi ce asteptam? Moartea de foame?

  • Femeie- mama

    Comunisti dictatori pnl- psd care nu au ce cauta la guvernare intr- o Romanie asa – zisa democrata. Tara democrata condusa de comunisti,asta este Romania,mai rau mult mai rau decat comunistii lui Ceausescu. La alegeri trebuie sa – i dam jos ,trebuie sa schimbam tot! Natalitatea la noi este cea mai scazuta din Europa, si tu guvern dai un ciocan in cap si putinelor femei care mai fac un copil azi,putini mai au curaj sa faca azi un copil in Romania ,mii de copii se nasc in afara tarii. Jos criminalii psd,pnl! Trebuie sa iesim toti in strada ,nu mai trebuie sa asteptam alegerile,este prea mult pana atunci.

  • Ne pisam pe voi saracilor

  • Cine pune botul la articolele astea platite sa stea cu saptamina in ziar,e membru in turma de manevra,condusa de nemernicii care vor ciolanul

  • Concediu înghițire copil , nu este concediu medical , sarcina , lăuzia și creșterea copilului sunt condiții firești ale vieții. Sa le spună cineva idioților astoria că femeia care alăptează și crește un copil , nu e bolnava,
    !!

  • Niște nemernici, covrigarul de la Buzău și maciucă de la armată, impozitează o indemnizație…mai mare prostie nu cred că există…oamenii ăștia și-au plătit taxele către stat covrigarule, cum să impozitezi o indemnizație? Am ajuns într-o dictatură a idioților, a analfabeților funcționali, a smecherasilor politici…o să plătiți la alegeri toate mizeriile pe care le-ați făcut împotriva poporului acestei țări, puteți voi să faceți ce comasări vreți, o să v-o luați peste bot..

  • Kkt voturi psd ,kkt voturi pnl

    Sa ne kakaaaaaaaaam pe psd, sa ne kakaaaaaaaa pe pnl- ul lui maciuca si iohannis. La gunoi rahatilor ca pute toata tara. Ne kakaaaaaaam pe psd ,ne kakaaaaaaam pe pnl, astea,s voturile kakatul romanilor sa – l mancati !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *