Prima pagină » Cancan » Nelson Mondialu, supărat grav pe fiul său și pe nepot. De ce nu îi mai primește în casă pe Livian Pop și pe „Bogătaș”

Nelson Mondialu, supărat grav pe fiul său și pe nepot. De ce nu îi mai primește în casă pe Livian Pop și pe „Bogătaș”

25 sept. 2024, 09:50,
Radu Vasiluță în Cancan

Nelson Mondialu este supărat foarte tare pe fiul său, Livian Pop, și pe nepot și a decis să nu-i mai primească în casă. În acest sens, băiatul lui Nelson le-a cerut sfatul internauților pentru a ști cum să procedeze. Cu toate acestea, Nelson Mondialu pare de neînduplecat și nu are de gând să treacă repede cu vederea aceste nemulțumiri.

După nunta faraonică a lui Livian Pop, problemele se țin lanț în familia lui Nelson Mondialu! Întreaga familie a terminat cu distracția, iar acum apar neînțelegerile! Cunoscutul interlop e foc și pară pe fiul lui, Livian Pop, din cauza nepotului. Bărbatul refuză să îi mai primească în casă, iar Livian și fiul său vin în vizită doar când Nelson este plecat. Dar iată de la ce a pornit totul, potrivit Cancan.

Nelson Mondialu, supărat grav pe fiul său și pe nepot

Dacă la nuntă arunca cu mii de dolari în stânga și în dreapta, făcea dedicații și s-a distrat de minune, acum lucrurile par să fi luat o întorsătură neașteptată. Nelson Mondialu a decis că ar fi mai bine pentru el să nu îi primească în casă nici pe Livian Pop, dar nici pe nepotul său! mai mult, bărbatul a postat un videoclip în care a explicat ce l-a determinat să se îndepărteze de cei doi.

Așadar, Nelson Mondialu a hotărât că nu vrea să îl mai vadă pe nepotul lui! Motivul? Copilul plânge și urlă atunci când îl ia în brațe. Iar ceea ce îl deranjează este faptul că doar cu el se întâmplă așa. Ceea ce este și mai halucinant este faptul că Nelson Mondialu este de părere că nepotul lui ar fi fost învățat de cineva să aibă astfel de reacții.

„Bogătașu (n.r. – nepotul lui Nelson Mondialu) nu a mai fost aici, adică cât sunt eu acasă nu vine. O sună pe Liana, îi trimite mesaj «E acasă? Dă mesaj când pleacă» (…) Pe Bogătaș l-a învățat când vreau să îl iau în brațe să urle și să plângă. Jur! Uitați-vă cum plânge la secundă”, a mărturisit Nelson Mondialu pe TikTok.

Cum a reacționat Livian Pop

Însă fiul lui Nelson Mondialu nu a vrut să lase lucrurile așa! A trecut la fapte și le-a cerut ajutorul internauților! Vrea să îl facă pe tatăl lui să înțeleagă că fiul lui ar plânge în momentele în care este luat în brațe pentru că l-ar fi spălat pe față cu apă rece în trecut.

Acum, copilului i-ar fi teamă că s-ar putea întâmpla din nou ceva. Acesta este stilul lui Nelson Mondialu de joacă, iar așa a făcut atât cu fiul lui, cât și cu un alt nepot.

„A văzut toată lumea ce a postat tata și apelez la ajutorul dumneavoastră, nu știu, să îi spuneți într-o manieră frumoasă, bineînțeles. (…) A arătat către tabloul meu «Tu nu mai ai ce căuta în casa», dar a zis și de copil, că «nici Bogătașu nu mai are ce căuta la mine». De ce a zis asta? Eu îl înțeleg, pentru că așa e firea tatălui meu.(…) Fiind mic, copilul când vede că îl ia, îl bagă să îl spele cu forța cu apă rece pe față (…) Tata îl iubește foarte mult (n.r. – pe nepotul lui), numai că are stilul ăsta, așa făcea și cu mine, și cu verișorul meu”, a spus Livian Pop pe TikTok.

Cu toate acestea, Livian Pop știe că tatăl lui își iubește foarte mult nepotul, îl înțelege de ce s-a supărat și speră ca acesta să revină la sentimente mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024