Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:15492;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
cca 230 gr unt
cca 300 gr zahar
100 gr Nutella
4 oua mari
cca 250 gr cacao pudra
1 lingurita sare
1 lingurita praf de copt
1 lingura extract de vanilie
350 gr faina alba
1 lingurita espresso (optional)
cca 300 gr fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Greseaza o tava de copt. Topeste untul, apoi amesteca-l cu zaharul, la foc mic, amestecand ni mod constant. Atentie: nu lasa sa inceapa sa fiarba!
Ia de pe foc, omogenizeaza cu Nutella, apoi toarna compozitia intr-ul bol. Mixeaza cu ouale, pudra cacao, praful de copt, espresso, sarea si extractul de vanilie. Adauga faina. Omogenizeaza Pune compozitia in tava si baga in cuptor pentru 30-35 de minute sau pana cand prajitura trece testul cu scobitoarea.