Prima pagină » National » Necazurile se țin lanț de familia Luizei Melencu. Mama sa a fost amendată de judecători
Necazurile se țin lanț de familia Luizei Melencu. Mama sa a fost amendată de judecători

Necazurile se țin lanț de familia Luizei Melencu. Mama sa a fost amendată de judecători

17 nov. 2021, 23:35,
în National

Pare că familia Luizei Melencu este urmărită de ghinion. După toate lucrurile prin care au trebuit să treacă din cauza lui Gheorghe Dincă, acum membrii familiei au fost amendați de către judecători. Mama, bunica și bunicul Luizei Melencu au primit fiecare câte o sancțiune din partea oamenilor legii.

Coșmarul pare departe de final pentru familia Melencu. După drama suferită, un proces anevoios, numeroase amânări și întorsături de situație, familia Luizei Melencu a primit o nouă lovitură. Mama Luizei, precum și bunicul și bunica, au primit câte o amendă judiciară de 500 de lei, fiindcă nu au ținut cont de o dispoziție a instanței, potrivit spynews.ro.

Mai exact, la ultimul termen al procesului, judecătoarea care se ocupă de caz i-a amendat pe cei trei cu câte 500 de lei fiecare, după ce aceștia i-ar fi atras atenția acesteia că Dincă îi face semne soției sale pe tema declarațiilor.

Cei trei au solicitat anularea sau diminuarea sancțiunii, însă judecătorii au respins cerere. Nu același lucru s-a întâmplat și în cazul avocatului lui Gheorghe Dincă. Acesta a fost amendat și el, cu o sumă asemănătoare, însă în cazul lui a fost anulată amenda judiciară.

Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit la doi ani de la dispariția tinerei! Apropiații sunt uluiți de decizie

Decizie surprinzătoare în familia Luizei Melencu! Mama ei a decis să se căsătorească la doi ani de când fiica ei a dispărut și la aproximativ șase luni de când fostul soț a murit. Apropiații sunt uluiți de hotărârea Monicăi Melencu, dezvăluind totodată și cine este bărbatul cu care s-a măritat.

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de când tânăra a dispărut. Monica Melencu a luat o decizie uimitoare la doi ani de când cazul dispariției fiicei sale a șocat întreaga țară. Monica Melencu s-a măritat de curând cu un alt bărbat. Vestea a venit acum, la circa șase luni de când fostul soț a decedat și ar fi fost găsit mort în casă. Anunțul a fost făcut chiar de către rude, mai exact de către mătușa tinerei dispărute.

Așadar, Monica Melencu a decis să-și refacă viața după ce soarta i l-a luat și pe fostul soț în urmă cu aproximativ șase luni, bărbatul fiind găsit fără suflare în locuință, conform informațiilor apărute atunci. Mătușa Luizei Melencu a declarat pentru Impact.ro că femeia s-a recăsătorit și că de curând a făcut și cununia civilă cu noul ei partener, mai exact în urmă cu două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *